Bestaat perfectie in een imperfecte wereld?

Mijn antwoord is nee én ja. 

Ten eerste is het antwoord nee, perfectie bestaat niet in een imperfecte wereld. Als je naar de narigheid, de ellende, de terreur, oorlogen, ziektes, té jonge sterfte en hoe we als mensheid elkaar het leven zuur maken, is het antwoord definitief nee.

Ook zij die geloven in de maakbaarheidsgedachte zullen bedrogen uitkomen. Zij hebben zichzelf via inventiviteit en vaak ook hoge kosten om de tuin geleid.

Cosmetische ingrepen aan de buitenkant zoals fillers en botox en zelfs zwaardere ingrepen als geslachtverandering maken je niet als bij toverslag meer gelukkig. Het kan zijn dat je je tijdelijk happier voelt, maar de imperfectie van het bestaan blijft.

Dat geldt ook voor dure cursussen die worden aangeboden door coaches, verlichte meesters, goeroes, spirituele specialisten, mindset-trainers et cetera. Deze cosmetische ingrepen aan de binnenkant leveren ook slechts tijdelijke voldoening op.

Het is voor mij duidelijk: Cosmetica zowel binnen als buiten werkt niet. Het maakt veel los, maar lost niets op. De leegte van het bestaan blijft.

Ten tweede is het antwoord voor mij een volmondig ja! Perfectie bestaat. Sterker nog het is er al en het is er ook nu al, ook al besef je dat misschien niet.

Jouw leven op dit moment is exact zoals het moet zijn. Het is precies zoals het kán zijn op basis van de bewuste en onbewuste keuzes jij hebt gemaakt. Vaak ook keuzes die veel dieper gaan dan je beseft en kunt doorgronden.

Bewuste keuzes kun je herleiden. Onbewuste ook, bijvoorbeeld door hypnose. Misschien heb je wel een hele zware zielsmissie deze incarnatie. Moest je wel door allerlei zware levenslessen en persoonlijk drama. Was het de bedoeling dat je geconfronteerd werd met geweld, misbruik, ongeluk?! Hebben zij waarvan je denkt dat ze je wat aan hebben gedaan hun rol in jouw toneelstuk perfect vervuld en gespeeld,

Als je op deze manier durft te kijken naar jouw leven, er voor 100% verantwoordelijkheid voor neemt en accepteert dat het is wat het is, dan zie je -ook al is het soms maar even- een glimp van de perfectie die er schuilt in de imperfectie.

Van daaruit is er veel mogelijk. Omdat in 5D alles tegelijkertijd gebeurt, kun je een andere tijdlijn kiezen door een andere frequentie het universum in te sturen en deze in 3D manifesteren. Het wordt quantum genoemd. Het is al bewezen dat deeltjes op twee plekken tegelijkertijd kunnen zijn. In de komende jaren zal bewezen worden dat dit dus ook geldt voor de totale illusie die jij je lichaam en mind noemt.

Dat is iets totaal anders dan de worst die de maakbaarheidsgedachte je voorschotelt. Dat is de uitkomst van diepe zelfreflectie, je eigen beest in de bek kijken en vervolgens kiezen welke illusie je in deze 3D-wereld wilt ervaren.

Conclusie: Bestaat perfectie in een imperfecte wereld? Nee, want perfectie in 3D is een illusie. Ja, want perfectie in 3D is een illusie.

Fijne dag!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤