De 'Eigenwaarde bestaat niet Challenge'

De 'Eigenwaarde bestaat niet Challenge' 

Geloof jij nog dat je iets waard moet zijn om het te kunnen doen? Mogen sommige zaken die je heel graag wilt niet van je zelf. Of saboteer je jezelf, zodat iets dat je heel graag wilt, toch niet zo goed gaat of leuk wordt als het zou kunnen zijn? Lees dan verder.

Maandagochtend is mijn favoriete morgen van de week. Dat is al zo sinds ik niet meer werk. Nou ja, eigenlijk sinds ik niet meer in loondienst ben. En dat is alweer zo'n 14 jaar. 

Daarvoor was zondagavond icm maandagochtend de minst leuke tijd van de week. Vroeg naar bed, toch at onrustig ivm de werkweek. Begrijp me goed. Ik hield enorm van mijn werk. Het ging erom dat ik er tegenaan hikte, tot het moment dat het weer allemaal gewoon zijn gangetje ging.

Als ik er nu op terug kijk, was ik nog lang niet in de flow waarin ik nu ben. Nu heb ik nooit meer het gevoel dat ik werk. Alles gaat meer vanzelf en moeiteloos.

Er verandert veel als je de knop eigenwaarde uit zet. Eigenwaarde bestaat namelijk niet. Jij bent alles waard wat jouw hartje begeert. Jij mag alles hebben en zijn wat jij wilt en waar jij voor kiest zolang het de ander geen schade berokkent.

Ja, ja, dat kun jij dat nou wel zeggen, maar dat voelt helemaal niet zo. Ik weet het. Er is een stemmetje in je hoofd. Het is je interne criticus die zich er tegenaan bemoeit. Die hebben we allemaal. Ik hoor hem af en toe ook nog en stuur 'm meteen weer met vakantie. Weg jij, zeg ik dan. Ik bepaal, niet jij.

Eigenwaarde heeft ook niets te maken met de whoo whoo waar je misschien net als ik ook wel een tijdje mee bezig hebt gehouden. Jezelf aankijken in de spiegel bv en zeggen: 'Ík hou van mezelf en ik waardeer mezelf.' Ja, mag hoor, maar het helpt niet. Alles wat het vraagt is namelijk een beslissing. Een keuze dat jij alles waard bent.

Misschien heb je mijn blog gelezen over Goede Voornemens. Misschien heb je ook wat nagelezen op www.andrewinkelhorst.nl en gedacht: Hé, dat is wat voor mij. 90 dagen coaching die mij op een totaal ander pad brengt. En misschien haakte je af toen je zag dat dat € 1206,37 kost.

Tja, dacht je misschien. Echt geweldig zo'n traject maar te duur. Onbetaalbaar of misschien toch liever een nieuwe Iphone oid. Dat kan en mag natuurlijk.

Goed dat je tot zover hebt verder gelezen. Jij vindt het jezelf al waard te lezen of er nog iets voor je in petto is. En dat is er. Het is de 'Eigenwaarde bestaat niet Challenge'

Ik coach namelijk ook voor minder of zelfs gratis. Gewoon. Vind ik leuk en meestal ook nodig. Als jij mij kunt overtuigen dat ik jou absoluut moet gaan coachen, omdat je dat waard bent, stuur me dan een PM via LinkedIn of Telegram. Leg daarin uit waarom dat voor jou zo belangrijk is en ook hoeveel je bereid bent daarvoor te betalen. Misschien zelfs wel te claimen dat ik je gratis moet gaan helpen. Als je mij overtuigt, hebben we een deal. Deal?

Ik ben erg benieuwd of jij het jezelf waard vindt en me durft te schrijven!

Fijne maandag!