De tijd van enkel observeren, constateren, adresseren is voorbij. Het is tijd voor actie!

De afgelopen tijd heeft 'Het Beest' zijn tanden laten zien. We zijn er allemaal getuige van geweest en kunnen vrij gemakkelijk de verbanden zien.

Green Deal maakt de landbouw stuk. Meer hartstilstanden door vaccinatie. QR-pas is om te knechten. De oorlog wordt gebruikt om alles duurder en dus schaars te maken en zo te laten wennen aan een lagere levensstandaard. Geld moet enkel nog digitaal programmeer kunnen worden toegewezen obv sociaal krediet. Regering + EU heeft niet het beste met ons voor. De MSM is niet objectief. De kudde is niet geheel te overtuigen. Het WEF en Big Pharma hebben niet het beste met ons voor. Et cetera. Et cetera.

Jij weet dat het zo is. Ik weet dat het zo is. Én nu ga ik iets zeggen wat je misschien niet graag hoort: Het heeft geen zin hier dagelijks over te berichten of te lezen. Het heeft geen zin je eigen geest hier dagelijks mee te vergiftigen en je gemoed op donker te zetten.

Je blokkeert hiermee namelijk juist wat je graag wilt. Je stemt af op negativiteit ipv optimisme. Je mindset gaat dicht ipv open. En om een nieuwe wereld te creëren hebben we nu juist een open mindset van creativiteit en inventiviteit nodig.

Mijn advies vandaag is dan ook: Lees rustig alle posts en alternatieve media. Doe ik ook nog af en toe. Maar blijf er niet in hangen. Laat het geen waas over je bestaan en je leven leggen. Blijf positief. Blijf gaan. Blijf geloven in de nieuwe prachtige wereld die we samen vorm gaan geven.

Blijf vooral positief actief op weg en/of op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden ons aan 'Het Beest' te onttrekken en het zijn macht te ontnemen.

Werkt veel beter en belangrijk: Je voelt jezelf een stuk lekkerder!

Fijn weekend!

Help deze podcasts en blogs mogelijk te blijven maken. Overweeg een vrijwillige donatie naar
NL10 RBRB 8836 2874 09 tnv HH Winkelhorst ovv Donatie. Dank!