De tijd van enkel observeren, constateren, adresseren is voorbij. Het is tijd voor positieve actie!

De afgelopen tijd heeft 'Het Beest' zijn tanden laten zien. We zijn er allemaal getuige van geweest en kunnen vrij gemakkelijk de verbanden zien.

Boeren moeten hun land afstaan onder het mom van zogenaamde stikstofproblematiek. Ook Green Deal maakt de landbouw stuk. Meer hartstilstanden door vaccinatie. QR-pas is om te knechten. De oorlog wordt gebruikt om alles duurder en dus schaars te maken en zo te laten wennen aan een lagere levensstandaard. Geld moet enkel nog digitaal programmeer kunnen worden toegewezen obv sociaal krediet. Regering + EU hebben niet het beste met ons voor. De MSM is niet objectief. De kudde is niet geheel te overtuigen. Het WEF-gedachtengoed wil de mensheid knechten. Big Pharma geld verdienen aan ziekte. Et cetera. Et cetera.

Jij weet dat het zo is. Ik weet dat het zo is. Én nu ga ik iets zeggen wat je misschien niet graag hoort: Het heeft geen zin hier dagelijks over te berichten of te lezen. Het heeft geen zin je eigen geest hier dagelijks mee te vergiftigen en je gemoed op donker te zetten.

Je blokkeert hiermee namelijk juist wat je graag wilt. Je stemt af op negativiteit ipv optimisme. Je mindset gaat dicht ipv open. En om een nieuwe wereld te creëren hebben we nu juist een open mindset van creativiteit en inventiviteit nodig.

Mijn advies vandaag is dan ook: Lees rustig alle posts en alternatieve media. Doe ik ook nog af en toe. Maar blijf er niet in hangen. Laat het geen waas over je bestaan en je leven leggen. Blijf positief. Blijf gaan. Blijf geloven in de nieuwe prachtige wereld die we samen vorm gaan geven.

Blijf vooral positief actief op weg en/of op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden ons aan 'Het Beest' te onttrekken en het zijn macht te ontnemen

Werkt veel beter en belangrijk: Je voelt jezelf een stuk lekkerder!

Fijne dag!