De toekomst leven. De kracht van intentie. De Wet van Creatie.

Wanneer je op een bepaald punt komt dat je je rugzak die je in het verleden hebt opgedaan, hebt losgelaten, is het tijd voor de volgende stap. Dat is het leven in de toekomst die je al voor je ziet.
 
Hoe doe je dat?
 
We hebben allemaal dromen. Dromen van succes, van een verre reis, van veel geld, van een villa aan het strand, van een liefdevolle partner of juist van volledige vrijheid. Wat je moet beseffen is dat deze droom al bestaat. In 5D oftewel het veld van alle mogelijkheden bestaat alles al. Het leuke is zelfs dat het allemaal tegelijkertijd bestaat en er ook geen heden, verleden of toekomst is. We komen nog wel te spreken over hoe dit werkelijk zit. Voor nu is het van belang dat je beseft dat jouw droom al bestaat. Het gaat erom dat je deze droom van 5D naar 3D gaat brengen. Kortom dat je jouw droom gaat materialiseren.
 
De eerste stap daartoe is je intentie zetten. Deze intentie behelst de uitkomst en wat je daarvoor moet deleten en wat je daarvoor moet downloaden. Hoe je dat doet kan ik je alleen laten zien als we elkaar ontmoeten. Het is namelijk niet moeilijk, maar vraagt wel wat speciale technieken die moeilijk op papier zijn uit te leggen; je moet ze ervaren.
 
Met deze intentie zet je de coördinaten van jouw droom uit in het veld. Daarmee zadel je het Universum, 5D met een probleem op. Je zegt namelijk: Oké alles bestaat al en ik kies ervoor dat dít mijn droom is die ik werkelijkheid wil laten worden, breng het maar naar me toe.
 
Het allermooiste van het Universum is dat het altijd antwoordt. Jij moet alleen open staan voor die antwoorden, voor het pad dat voor je wordt uitgezet. De antwoorden komen tot je door middel van synchroniciteit.
 
'De term synchroniciteit  (letterlijk: gelijktijdigheid) betekent zinvolle coïncidentie van uiterlijke en innerlijke gebeurtenissen die zelf niet causaal verbonden zijn.' Het begrip werd in 1930 geformuleerd door de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Gustav Jung in zijn verhandeling Synchroniciteit: een acausaal, verbindend principe. Van synchroniciteit is sprake wanneer twee of meer gebeurtenissen min of meer tegelijkertijd optreden in een voor de betrokkene zinvol verband, dat niet noodzakelijk als causaal wordt ervaren. Eenvoudig gezegd: je ervaart het als "meer dan gewoon toeval"; omdat de twee gebeurtenissen voor jou met elkaar te maken schijnen te hebben, maar niet zo dat het ene het andere heeft voortgebracht.'(Wikipedia)

Er is daarbij altijd sprake van een innerlijk weten, horen of voelen, een versterkte intuïtie. Essentieel is hierbij dus dat je pijnappelklier (epifyse) open staat om deze te kunnen waarnemen. Deze kleine klier in het midden van je hersenen is de verbinding tussen 5D en 3D. Ook daar zijn oefeningen voor en velen zullen dit al hebben ervaren in bijvoorbeeld de natuur, tijdens ontspanning of meditatie.
 
Wanneer je de synchroniciteit volgt, kom je altijd uit bij iets of iemand welke je weer verder brengt bij het materialiseren van je droom. Het is een kwestie van leren vertrouwen op deze verhoogde staat van intuïtie. Doe je dat, dan zul je dat zeker in het begin ervaren als wonderen. Dat zij het niet,. Je ontdekt enkel hoe groot en krachtig het Universum werkelijk is.
 
Het kan heel goed dat je hierdoor al op de juiste weg zit. Wat tot slot nog van belang is, is dat je ook de persoon bent die kan ontvangen wat je hebt gedroomd. Je kunt immers dromen dat je een marathon wilt lopen. Als jij niet door training de persoon wordt die daarvoor nodig is, bereik je niks. Wayne Dyer zei het goed en mooi: 'Je wordt in het leven niet wat je wilt, maar wie je bent'
 
Dat is ook waarom enkel visualiseren en affirmeren niet werkt. Het Universum werkt me frequentie en energie. Jij moet op de juiste frequentie zitten en de juiste energie uitstralen om te kunnen ontvangen. Je moet het al zijn. Je moet al de identiteit hebben die nodig is om je droom te ontvangen.
 
Dat is ook waarom de Wet van Aantrekkingskracht niet bestaat. Alles is er al, er valt dus niets aan te trekken. Beter is de Wet van Creatie. Je creëert jouw droom vanuit 5D naar 3 D.
 
Een ingewikkelde les die je eigenlijk niet zonder een persoonlijke 1-op-1 training kunt leren. Voel je dat dat je weg is, meld je dan aan voor een trainings-sessie.


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤