De Wet van Aantrekkingskracht bestaat niet.

Op dit moment ben ik bezig helemaal gezond te worden en te blijven. Ik eet gezond (geen troep, geen suikers, geen bier!). Ik beweeg veel, drink veel water, en vooral ik vertrouw op mijn eigen immuunsysteem. Nog wat ondersteuning met vitamine C en D. Het werpt zijn vruchten al af. Ik ben afgevallen, ik voel me stukken gezonder, heb veel meer energie en zie er beter uit. Gisteren vroeg iemand hoe ik dat doe? Eigenlijk gaat het moeiteloos. Het lastige voor de meeste mensen is dat je 'moeite moet doen om moeiteloos te worden' Laat ik dat wat verder uitleggen.

Een aantal jaren geleden was er een hype: 'De wet van aantrekkingskracht' Het begon met de boeken van James Redfield en programma's als The Secret. De strekking luidde dat door aan continu aan datgene te denken wat je graag wilde en daarbij ook nog affirmaties op te zeggen, deze als vanzelf naar je toekomen. Dit is onmogelijk. Alles is er al, dus er valt niets aan te trekken.

Ik kan de hele dag aan een Ferrari denken, maar die zal dan nooit voor mijn deur staan.
Je kunt namelijk niets aantrekken, want alles is er al. Je kunt wel creëren! Om te creëren moet jij namelijk de persoon worden die alle zaken die je wenst al heeft. Met andere woorden: Jíj moet veranderen! Succes komt niet zo maar naar je toe. Jij moet veranderen en zo naar het succes toegaan.