Doe wat zin heeft en zin geeft!

Het heeft geen zin om te geloven in politiek als er miljarden gaan allerlei zaken en er mensen in Nederland letterlijk in de kou zitten en de rijen voor de voedselbanken nog nooit nog groot zijn geweest. 

Het heeft geen zin te vertrouwen op zogenaamd belangrijke anderen die je leven komen redden. Jij moet zelf opstaan en je pad gaan volgen.
 
Het heeft geen zin te geloven in supranationale organisaties als WEF, EU, WHO die uiteindelijk alleen met controle bezig zijn en enkel hun nek uitsteken ter meerdere ere en glorie van zichzelf.
 
Het heeft geen zin om bang te zijn dat je je vrijheid verliest. Het is zaak je eigen vrijheid dag voor dag te creëren en te blijven behouden door te kiezen voor lokaal, contant, ruilen et cetera.
 
Het heeft geen zin de wereld te verdelen in goed en slecht. Alles wat goed is zit al in jou. Vind daar het goede en doe er wat goeds mee.
 
Het heeft geen zin vrede te wensen als er binnen in jou geen vrede is. Maak eerst vrede in jezelf en kijk dan pas weer naar buiten.
 
Het heeft geen zin je druk te maken over gerechtigheid en het straffen van zij die je kwaad hebben gedaan. Niet vergeven is als zelf gif drinken en hopen dat de ander sterft. De beste wraak is zo goed mogelijk verder leven.
 
Het heeft geen zin bij de pakken neer te zitten en te klagen over kleine dingen die er niet zijn in je leven. En ook niet over de grote dingen. Jij hebt je hele leven zelf bewust of onbewust gecreëerd en het beste dat je kunt doen is daar eerst 100% verantwoordelijkheid voor nemen en dan aan de slag te gaan het te veranderen.
 
Het heeft geen zin het leven van de ander te leiden. Jij hebt je eigen pad. Volg dat!
Dàt heeft en geeft zin!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤