Een Nieuwe Wereld creëer je niet met oude systemen

Onlangs werd ik door een sympathieke en langdurige volger van mijn berichten gevraagd als spreker op een bijeenkomst.

 
Altijd leuk want ik spreek en kom graag. We hadden al zo'n beetje overeenstemming bereikt, toen ik in een laatste bericht las, dat er eerst een voorgesprek moest plaatsvinden en dat degene met wie ik contact had slechts een doorgeefluik was.
 
Ik ben meteen afgehaakt, heb degene in kwestie gebeld en gezegd dat het niet aan hem lag, maar dat een lezing op die manier niet door ging.
 
Dat komt door iets dat ik veel zie na Corona. Mensen zeggen wel dat ze een nieuwe wereld willen, maar blijven toch met één of anderhalf been in oude patronen hangen. Logisch ook wel, als je bijvoorbeeld daarmee in je levensonderhoud moet voorzien.
 
Velen blijven echter ook bij het opbouwen van iets nieuws steken. Zij die leiden, handelen of blind meevaren op de ideologieën van supranationale organisaties als WEF, EU, WHO doen dit bewust of onbewust op basis van angst de controle te verliezen.
 
Zij die zich ertegen verzetten zoals De Andere Krant, Blckbx, Gezond Verstand, VoorWaarheid doen dit op basis van de angst de vrijheid te verliezen.
 
Beide komen voort uit angst en dat werkt niet meer. Want Einstein wist al: Een Nieuwe Wereld creëer je niet met oude systemen, maar met een Nieuwe Elan en Leiderschap.
 
Kies dus vandaag nog voor het creëren van een Nieuwe Wereld gebaseerd op liefde, moeiteloosheid, geluk, gratie, genot en gelijkwaardige samenwerking. Doe je mee?


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤