Eerst geloven, dan zien! Waarom je lak moet hebben aan politiek, WEF, NAVO, EU, WHO als jij jouw leven wilt leiden en je business wilt runnen, zoals jij dat wilt

Het is weer verkiezingstijd. Partijen rollen over elkaar heen om duidelijk te maken waarom juist zij jouw stem meer verdienen dan een ander. Laat je niks wijsmaken. Politiek is zooo 2020 en na het Corona-debacle volledig achterhaald. (NB Waarom ik toch stem en hoe dan lees je hier)

We leven namelijk in een parlementaire democratie hetgeen betekent dat de partij waarop jij stemt altijd concessies zal moeten doen. Bovendien zal het nooit 1:1 matchen met wat voor jou in jouw situatie belangrijk is.

Sinds Corona komt daarenboven nog een laag bij. De laag van supranationale organisaties die niet eens meer rechtstreeks zijn gekozen, maar wil willen bepalen hoe jij en ik leven. Daarvoor trekken ze de macht naar zich toen en instrueren bijvoorbeeld regeringsleiders met hun ideeën en vergezichten. Steeds vaker ook hebben regeringen hun macht helemaal uit handen gegeven. Dat is waarom EU, WHO, WEF, NAVO door hun beleid kunnen maken en breken wat ze willen, zonder dat jij en ik daar ook nog maar enige zeggenschap over hebben.

Dit beest van controle en regulering heeft zich tijdens de afgelopen jaren in de bek laten kijken. Vooral het WEF met abjecte ideologie heeft zijn tanden laat zien. Velen schrokken ervan en dachten (denken?!) dat ze hun vrijheid nu definitief kwijt zijn. Niets is echter minder waar. Juist het op afstand komen van zij die denken dat ze ons kunnen regisseren en knechten werkt in ons voordeel.

Nieuwe Wereld Pioniers zijn namelijk meesters in het herkaderen. Hetgeen gebeurt in je voordeel laten werken. De belangrijkste les is dat wanneer zelfbenoemde machthebbers meer op afstand zijn, wij NWP de afstand verder vergroten door juist lokaal en dichtbij huis te blijven. Grotere afstand tot jouw product of dienst, maakt jouw vrijheid steeds groter namelijk.

Dit is al een eyeopener van jewelste die ik hier graag met je deel. Voor veel ondernemers is er veel meer dat je kunt doen én laten om jouw business volledig legaal uit handen van zogenaamde weldoeners te houden. Voor zij die hierin geïnteresseerd zijn, bied ik persoonlijke coaching aan waarin jij met jouw business en oplossingen om jouw product of dienst te laten floreren, in het middelpunt staan.

Interesse? Stuur me dan géén PM met de vraag of we eens koffie kunnen drinken. Dit werkt alleen als jij bereid bent te investeren onder het motto: Eerst geloven, dan zien. 


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤