Goedemorgen zondag! Snap jij de waarheid? Of wil je het leren ervaren?

Na mijn ochtendroutine een heerlijk ontbijtje met een gebakken broodje, aardbeien en een kopje koffie. Daarbij 'De Andere Krant' lezen en je zondagochtend kan niet meer stuk.

Ik lees en volg naast de MSM graag alternatieve media: Blckbx, Viruswaarheid, Gezond Verstand, Keuze Vrij Bij Mij et cetera.

De reden daarvoor is niet dat ik alles wat ik daarin lees en daarbij hoor ook meteen voor waar aan neem. De reden is eenvoudigweg dat om balans te kunnen houden beide kanten van de waarheid nodig zijn. En de waarheid is niet wat in MSM wordt geschetst en ook niet wat in alternatieve media wordt weergegeven.

Wat is het dan André?

De waarheid is voor mij dat wat jij zelf van je leven maakt. Jij kiest hoe je de wereld ziet en dus zelf hoe je wilt leven, zet en zendt daarvoor je intentie en maakt je los van de uitkomst. Dan volg je de synchroniciteit en je komt met gemak en in flow aan bij je bestemming. En dat is de tijdlijn die jij -van alle mogelijke tijdlijnen- kiest te volgen. Zo eenvoudig is het. Tenminste als je je ballast hebt losgelaten en helemaal vrij creëert. (Lees deze alinea nog 2x)

Snap je wat ik bedoel of is het nog steeds abacadabra?

Veel mensen die nu verder lezen denken dat ze het snappen. Maar denken en snappen zijn twee heel verschillende grootheden. Snappen heeft te maken met ervaren, doorleven. Zo zijn er zogenaamde spirituele leermeesters die je precies kunnen vertellen hoe je moet mediteren. Er zijn er ook die het je laten ervaren. Die werken met energie en frequentie. Daar wil je zijn!

Omdat er zoveel mensen zijn die niet meer weten hoe ze verder moeten of kunnen, denk ik er steeds meer over een jaarprogramma Fulltime Levensgenieter Mentorship op te zetten. En daarin ook jou te leren hoe je dat kunt ervaren. Ik kom er nog op terug. 

Voor nu wens ik je een fantastische dag! Geniet ervan!