Het gaat prima! Houd vol. Houd moed. Het is en komt al goed!

Ook in de vakantie volg ik uiteraard wat er allemaal gaande is en mensen wat gaat het goed!

De boeren zijn ondertussen weer de weg op om te protesteren tegen het stikstofbeleid. De kolencentrales draaien weer. De Corona-zomergolf wil evenals de apenpokkenpaniekzaaierij maar niet zorgen voor een nieuwe angsthypnose. En nu dat niet lukt zogenaamde personeelstekorten opvoeren om het reizen en het vliegen in te dammen en de eugenetische nieuwe samenstelling van nieuwe Europeanen door middel van alsmaar nieuwe stromen arbeidskrachten hier naar toe te halen.

Rutte is spoorloos en laat mensen die wij nog niet eerder zagen opdraaien verantwoordelijkheid te nemen voor de chaos die steeds groter wordt. De EU probeert in allerijl en dus paniek snel nog wat achtergebleven landen binnen te harken en ondertussen wordt alles steeds maar duurder in een poging ons geld te laten verdampen, zodat we straks genoegen zouden moeten nemen met het kwijt schelden van onze schulden ten faveure van een basisinkomen en zo volledig overgeleverd zijn aan de staat.

Ja maar ho ff, André, als je dit alles leest, dan gaat het toch helemaal niet goed?

Ja hoor juist wel. De puist wordt langzaamaan uitgeknepen. De rotzooi langzamerhand overboord gegooid. We kunnen en mogen niet verwachten dat iets waar tientallen jaren op is gebroed, nu ineens weer goed gaat.

De tekenen die ik schets wijzen als je iets verder kijkt dan je neus lang is allemaal in de richting van laatste stuiptrekkingen. Meer verzet van burgers, steeds meer mensen die gewoon hun eigen gang gaan en zelf hun leven invulling geven. Mensen die steeds meer weer contant betalen, zelf voedsel verbouwen, ruilen et cetera.

Men is wakkerder dan ooit! We trappen er met elkaar niet nog eens in. Boosteren doen nog maar weinigen. Ook de Coronakudde is grotendeels om. Boeren zullen nooit verdwijnen en zelfs de Koning steunt ze volmondig. De peilingen zijn desastreus voor politieke partijen die nog steeds denken dat we ze niet door hebben.

We zijn hard op weg maar het licht en het eind van de tunnel wordt steeds meer zichtbaar en duidelijk. Zoals al vaker gezegd neemt het oude slechts nog afscheid met heel veel lawaai.

Geloof je me niet? Kijk dan eens terug hoe we er twee jaar geleden voorstonden. Toen moesten we nog door monddoodkapjes, lockdowns, avondklokken, coronatoegangsbewijzen en meer van dat soort ongein. En dat is allemaal al gepasseerd station en komt nooit meer terug.

Dat zal ook gebeuren met bovengenoemde zaken. Ze zullen verdwijnen! Lichtwerkers zijn met man, vrouw en macht bezig en de toekomst ziet er rooskleuriger uit dan ooit! Laat je niet afleiden door alle tumult en narigheid. Help meebouwen aan een prachtige nieuwe wereld, dan is die er sneller dan je voor mogelijk had gehouden!

Houd vol, houd moed! Het is en komt al goed! Echt!

Fijn weekend!

Foto: Natura 2000 gebied Buurserzand/Horsterveen