Het hele plan valt in duigen. Zij huilen en wij juichen!

Toen ik hierover nog postte, heb ik me vaak afgevraagd hoe het moet zijn om Gates, Schwab, Fauci, Rothschild, Rutte, Trudeau, Macron, Von der Leijen, Timmermans etc te zijn. Hoe moet het zijn als alles waar je in geloofde en vilein had uitgedacht in duigen valt?

Want je hoefde niet veel verder te kijken dan je neus lang is om te zien hoe de afgelopen 2 jaar crises zijn gebruikt om via de door MSM verspreide morele druk de goegemeente te leiden naar een New World Order gebaseerd WEF-doelen. The Great Reset naar het boek van Klaus Schwab.

Het al dan niet vooropgezette/expres verspreide Covid19, werd gebruikt voor het snoeren van de mond cq gehoorzamen via mondkapjes en de opstap naar een digitaal volgsysteem van de bevolking via QR. Ook de WHO en Big Pharma hadden gelieerd aan de Bill Gates Foundation hun rol in dit pandemisch theater.

De oorlog in Oekraïne en de klimaatverandering worden gebruikt de kudde ervan te overtuigen dat we niet eindeloos mogen genieten en consumeren. We moeten van het gas af, want dat is slecht voor het klimaat en dan steunen we Rusland.

Alles wordt -god mag weten waarom eigenlijk- duurder zodat burgers die na Covid snakken naar vertier hun zuur verdiende centen niet alleen aanspreken voor de dagelijkse boodschappen maar ook voor uitjes, ontspanning, versnapering en vakanties.

Zodat het steeds maar minder waard wordende geld verdampt als sneeuw voor de zon en er straks een volledig gedigitaliseerde EU-munt kan worden ingevoerd. Uiteraard is het plan cashgeld af te schaffen en deze munt te koppelen aan de Deug-QR die bepaalt of je nog wel meer energie mag gebruiken, douchen, een vliegvakantie boeken en of je nog wel vlees mag eten.

Het was hoe dan ook een evenzo vilein als geniaal plan de wereldbevolking te knechten.

En toch. Toch lukte dat niet! Want er kwamen te veel kinken in de kabel. Teveel lichtwerkers grepen op de juiste plekken in. Zichtbaar en nog vaker onzichtbaar zorgden en zorgen ze er iedere dag voor dat mensen wakker worden. 

Vandaaruit het spel doorzien en er afstand van nemen en/of ertegen in opstand komen. Steeds minder mensen die zich voor het karretje laten spannen. Steeds minder vertrouwen in overheden en door niemand gekozen instituties zoals de EU.

De geweldige boeren doen wat Groningers, Slachtoffers van het Toeslagenschandaal, Ouders van Vermiste Kinderen en Covid-Naturals nalieten. Ze leggen het regime het vuur aan de schenen. Of er in de agrarische sector veranderingen moeten worden doorgevoerd daar kun je over van mening verschillen. Het intimideren van politici door ze thuis op te zoeken, keur ook ik af. Maar het is wel een verademing en een zegen dat boeren wel durven op te staan tegen zij die met een dubbele agenda niets anders willen dan ons aan de ketting leggen. 

En door dit alles wankelt de boel nu nog een tijdje om vervolgens als een kaartenhuis in elkaar te storten. 

Ja alles raast nu nog elke dag door. Je ziet de drukte om je heen en de laatste spartelingen van het oude dat met veel gedoe afscheid neemt. Afscheid neemt van topdown opgelegde waanideeën van puissant rijke, egocentrische, megalomane misschien zelfs psychopathische ""weldoeners"". Afscheid neemt om plaats te maken voor iets veel mooiers.

Velen zien het al, doen er al aan mee. Zij weten dat ze hier zijn om deze transitie van onderaf vorm te geven. Geweldig!

Het hele plan valt in duigen. Zij huilen en wij juichen! 

Fijne dag!