Het is en komt al goed. En daar gaan jij en ik voor zorgen!

Het worden weer zeer interessante tijden. Corona wordt door MSM weer door de maag gesplitst en je voelt al van alles aankomen.

Zoals ik gisteren al zei: No worries, wij gaan dit varkentje samen wassen.

De strategie van de regimes is kraakhelder en zeer vilein. Voor Nederland gaat de Minister van VWS 22 mei de WHO het mandaat geven en stelt de burgers zelf verantwoordelijk. Daarmee gaat de regering vrijuit en moet de bevolking elkaar zelf in de gaten gaan houden via QR en sociale controle.

Dat betekent voor veel Believers een hernieuwd gevecht tegen de eigen angst. Durf ik op mijn eigen lichaam te vertrouwen én vertrouw ik de ander? Blijf ik bang of blijf ik leven zoals ik altijd deed en op dit moment doe. Risicogroepen en ouderen hebben daarin wellicht geen keuze. Het grootste gedeelte echter wel.

En juist daar gaan wij het winnen. Het leven bruist weer dagelijks op dit moment. Mensen lachen weer, maken een praatje, komen weer zonder gedoe bij elkaar over de vloer. Kinderen gaan weer gewoon naar school en we gaan weer winkelen zonder monddoodkap. Het is een heerlijke vibe die velen zeer hadden gemist. En die vibe, die frequentie moeten we vast houden.

’Ja, ja André, dat gaat niet lukken hoor.’ ‘De meeste mensen laten zich toch weer leiden door angst,’ hoor ik de sceptici al zeggen.

Klopt!  En daarom zal het bij jou en mij moeten beginnen. Jij en ik zullen het goede voorbeeld moeten (blijven) geven. Standvastig vertrouwen op leven in plaats van angst. Voor langere tijd misschien en ook als we alleen staan af en toe. Wat dat betreft is het niet anders dan de eerste ronde.

Toch staan we er een stuk beter voor. De flow zit namelijk bij ons. Wij worden gesteund door een vertrouwen dat we door het uit te stralen door gaan geven. Als jij nu snapt wat ik bedoel, ben jij net als ik één van hen. 

Blijf niet hangen in de ellende. Kijk en lees geen MSM waarin de boodschap wordt uitgedragen. Of kijk en negeer het en leg het naast je neer. Lach erom! Blijf positief! Blijf er mooie dagen van maken! Straal uit dat dat jij weet dat het goed is en komt! Daarmee ben je een lichtend voorbeeld voor anderen. En met 3%! hebben we een kritische massa en is het tij gekeerd. Ook dit keer!

Bovendien en als grote beloning worden je eigen dagen daardoor een stuk mooier. En dat is winst wat iedere dag is er één die nooit weer terug komt.

Heel veel succes en plezier met onze gezamenlijk queeste en een hele fijne dag toegewenst!  Houd vol, houd moed, dan is en blijft het goed! Echt!