Het Licht is Aán

Het Licht is Aán

Ze vallen bij bosjes. In de amusementssector zowel voor als achter de schermen, de politiek, de farmaceutische industrie en ook in sectoren die minder in het nieuws zijn. Ze worden aangeklaagd, weggejaagd en vallen hoe dan ook van hun voetstuk.

Het Licht moest Aán!

Ze kunnen niet ontkomen, want er wordt te fel op ze geschenen. Ze moeten verantwoordelijkheid nemen en met zichzelf aan de slag om lessen te leren.

Het Licht moet nu Aán!

Voor zij die nu het Licht laten schijnen op de ander. De ander die in de belangstelling stond en die een gemakkelijk doelwit was. Hij of zij had je misschien wat iets kleins of iets vreselijks aangedaan. Je wraak was zoet.

Het Licht gaat Aán!

Voor zij die het Licht niet meer naar buiten maar juist naar binnen durven laten schijnen. Voor zij die begrijpen dat het niet helpt anderen de maat te nemen én dat je eerst met je eigen trauma's af moet rekenen, voordat je anderen écht kunt helpen.

Het Licht gaat vooral Aán!

Voor zij die weten dat je vergeven voor jezelf doet en niet voor de ander. Voor zij die beseffen dat ook zij een keertje de keus moeten maken tussen gelijk hebben of gelukkig zijn en leren dat de beste wraak zo goed mogelijk verder leven is.

Het Licht is Aán!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤