Het valt ook niet altijd mee. Neem nou Mark.

Is het jou ook opgevallen? Dat ons aller Mark er niet zo best uitziet. Hij was erg wit tijdens de laatste dagen. Omikronnetje gevat? Neuh, ik denk het niet. Afgegaan bij zijn EU-vriendjes. Joa, denk 't wel.

Het valt ook niet mee. Denken dat je precies het juiste doet en dan op het op het moment supreme op het verkeerde paard -lees verkeerde variant- gokken. Waar wij er allemaal blij van worden, is Mark ineens van het padje. Getergd ook. Bij de grootste crisis en lockdown alles kunnen herkaderen en weglachen, nu ineens -nu de crisis voorbij is- doorzichtig balend. Logisch. Voor hem valt zijn oprechte WEF-droom in duigen.

Hij houdt nog wel sputterend vast aan wat zwart en witte blokjes en een groen vinkje, maar omdat deze voor de volksgezondheid verder zinloos zijn, zullen ook deze snel worden vergeten. Eenvoudigweg omdat het voorbij is en dus uitdooft.

Het valt voor ons allemaal wel eens of misschien vaker niet mee. En dan is het inderdaad een kwestie van herkaderen en omdenken. Iedere dag opnieuw kun je de keuze maken hoe jij je leven wilt leiden. Zo kies ik iedere dag voor optimisme, genieten, geluk. Dat doe ik ongeacht de omstandigheden. Want ik heb geen controle over alles wat er gebeurt in mijn leven, maar wel altijd controle over hoe ik daar mee omga.

Het positieve van Corona was, dat het ons allemaal testte. Want van het leven genieten betekent ook volhouden, de 3D's. Drive, Discipline en Doorzettingsvermogen.

Velen vinden gemakkelijk om een dag, een week of een maand te kiezen voor 'van het leven genieten' Slechts een enkeling lukt het dit permanent te doen. Mark vond ik altijd een goed voorbeeld hiervan. Ik was het niet met hem eens, maar dat deed hij knap tot een afgelopen weekend.

Genoeg over Mark. Die redt zich wel. Hoe gaat het met jou? Hoe ga jij om met alles wat er gebeurt in je leven? Lukt het je de test te doorstaan en permanent en fulltime te kiezen voor levensgeluk? Ja? Top! Geniet ervan vandaag!

Nee? Geen probleem. Besef dat je wordt getest en blijf vasthouden aan de 3D's. Heb je wat steun, support nodig? Kijk dan eens op mijn website. Mijn coaching kost geen geld. Dat is geen goed Nederlands, maar vind ik gewoon leuk om te schrijven en het is waar. Kost geen geld dus.

Behalve Mark. Als hij zich meldt, betaalt hij het volle pond natuurlijk. :-)

Fijne dag allemaal!