Hoe nu verder op de 5 hoofdgebieden van je leven?!

Je bent aangekomen bij de laatste les van de training. Goed gedaan! Je hebt jezelf in gang gezet en actie ondernomen op het gebied van mindset en zelfrealisatie. En evenals het behalen van je rijbewijs nog niet wilt zeggen dat je goed auto kunnen rijden, is zelfrealisatie niet iets dat je eenmalig leert en dan nooit meer hoeft toe te passen.
 
Zelfrealisatie is een levenslang proces waarbij je steeds verder en dieper komt en je daardoor steeds lekkerder in je velen als een vis in het water binnen je eigen leven gaat voelen. Een belangrijk onderdeel van Resetten naar Balans in Jezelf is dat je van dit proces gaat leren genieten en het koestert als een waardevol bezit. Dat je leert genieten van alle overwinningen op jezelf en jezelf een schouderklopje geeft als je na de zoveelste keer stoppen toch weer opkrabbelt en doorgaat.
 
Hoe ga je nu verder? Belangrijk is dat je je leven opdeelt in de 5 hoofdgebieden en gaandeweg en in je eigen tempo vorderingen maakt. Die gebieden zijn Fysiek | Relationeel | Mentaal/Emotioneel | Financieel | Zelfrealisatie.
 
Mijn stellige overtuiging en ook ervaring is dat wanneer je met Zelfrealisatie begint - en dat heb jij door het afronden van deze training nu gedaan!- de andere gebieden als 'vanzelf' volgen. Zelfrealisatie behelst meer dan het lezen van teksten. Zo zijn ontspanning en meditatie bijna altijd een onderdeel van verdere training. Ook ademhaling, oefeningen en als je wilt channeling, astraal reizen kunnen een rol spelen. Daarmee raakt zelfrealisatie ook aan andere gebieden.
 
Op 3 van de 5 gebieden kan ik je -en jij jezelf- niet direct helpen. Daarvoor heb je vaak anderen nodig. Ik ben geen arts en ken je fysieke gesteldheid niet. Ook weet ik niet hoe je persoonlijke situatie op het gebeid van financiën en relatie is. Indirect kan ik je echter wel helpen door je leren hoe je je intentie zet en zo de mensen die jíj nodig hebt op je pad zullen komen. Ik vertel je zo hoe.
 
Op Mentaal en Emotioneel gebied zijn er vele mogelijkheden. Goede boeken van wijze mensen, mindfullness, podcasts, trainingen, webinars et cetera. Er is enorm veel aanbod en je kunt alleen zelf je weg vinden. Door middel van de juiste coördinaten in het veld van alle mogelijkheden zal ook hier de weg zich als vanzelf aan je openbaren.
 
Een goede start voor jou is misschien het inplannen van een trainingssessie. Dan leer je de techniek die nodig is voor het op de juiste manier zetten van je intentie én werken met EFT (Emotional Freedom Technique) zodat je gemakkelijk en eenvoudig emotioneel in evenwicht komt en leert te blijven.
 
Voor nu wil je ik je van harte bedanken voor het deelnemen aan deze training. Zeer bedankt voor je vertrouwen, je steun en je support. Ga aan de slag met de beste versie van jezelf! Wie weet ontmoeten we elkaar snel of wat later.
 
Alle goeds en succes toegewenst!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤