Houd je hart open, je hoofd koel en geniet!

Sinds begin 2020 is er een totaal nieuw fenomeen in de Mainstream Media te zien en te lezen. Nieuws als middel angst te verspreiden -en nieuw!- deze hoog te houden. De zogenaamde angsthypnose.

Het begon met een naar virus. Toen oorlog, natuurlijk hitte, klimaatverandering en opwarming van de aarde als continuüm. Tussendoor nog apenpokkenpaniekzaaierij en nu watertekort.

Net als de toeslagenaffaire en gaswinning in Groningenzijn is het reëel nieuws dat uiteraard wordt gemeld. MSM schijnt echter met hierboven aangehaald nieuws een bijbedoeling te hebben. Deze bijbedoeling is angst aanjagen en continue hooghouden.

Angst maakt mensen namelijk ontvankelijk voor maatregelen die ze anders nooit hadden getolereerd. Het triggert en voedt het reptielenbrein, het oudste deel van onze hersenen. Daar waar oeroude angsten die nu geen opgang meer doen, als collectief bewustzijn nog steeds zetelen. Het hypnotiseert.

Angst voor Corona, maakte bijvoorbeeld de weg vrij voor massale inenting van god-weet-wat en zelfs een bewijs gezondheid te moeten aantonen voor zij die daar niet voor kozen. Zelfs de weg vrij dus voor regelrechte schending van grondrechten. En de kudde liet het toe.

Waarom? Uit angst. Wordt klimaatverandering zo gebruikt voor het invoeren van een sociaal krediet systeem op basis van CO2? Zou zo maar kunnen.

Dat de mainstream media de schijn tegen heeft ten aanzien van in opdracht handelen van het regime is niet zo gek. Net als in Rutte IV zweren ook tig mensen op vooraanstaande posities -hoofdredacteuren incluis- bij de WEF-ideologie.

De boodschap voor vandaag is eenvoudig: Stap uit de angsthypnose. Ga voorbij aan je reptielenbrein naar je neocortex.

Het betekent niet dat je je kop in het zand steekt. Het betekent niet dat je het nieuws niet meer zou mogen/moeten volgen. Het betekent eenvoudigweg dat je er geen speelbal meer van bent.

Jij hebt namelijk altijd een keuze. Je kunt leven vanuit angst en de angsthypnose in stand houden. Of je kunt kiezen te leven vanuit liefde en jouw licht laten stralen op alle ellende die er natuurlijk wel degelijk is.

Die angsthypnose daar ben ik al heel lang geleden mee gestopt. Ik kies iedere dag voor liefde in de breedste zin van het woord, genieten, stralen en gelukkig zijn. 

Alleen al het feit dat je iedere dag een keuze hebt en die kunt maken zal je leven lichter maken en daarmee ook dat van anderen. Als bonus wordt jouw dag een stuk prettiger en leefbaarder. Een dag die nooit meer terug komt!

Ik leef alleen vanuit liefde, geluk, gratie, moeiteloos gemak. Houd mijn hart open, mijn hoofd koel en geniet! Wat kies jij vandaag?

Fijne dag!