Ik booster iedere dag!

Ik booster iedere dag!

Iedere ochtend als ik wakker ben, geef ik mijzelf een geweldige booster oftewel: Schop onder mijn hol!

Vandaag wil ik het graag met je hebben over boosteren. Ik booster namelijk al vele jaren iedere dag en dat bevalt uitstekend.

Nadat ik mijn geestelijke voorbereiding en preparatie heb gedaan, spring ik uit bed en begin aan mijn dagelijkse routine van fysieke en mentale oefeningen. Het is al zo gewoon geworden dat ik er niet eens meer over nadenk. Het voelt net als tanden poetsen.

Die booster geeft me een geweldige eerste oppepper om fris en fruitig aan de dag te beginnen. Gedurende de dag booster ik mijzelf dan vaak nog een aantal keer indien nodig en bij het verlies van focus. Zo blijf ik scherp, fit, gezond, blij, vrolijk, dankbaar bij/voor al die mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Of en hoe je boostert moet iedereen natuurlijk helemaal zelf weten. Voor mij betekent het dat ik andere boosters niet nodig heb. Zeker geen verouderde die me bij het nu van alledag zouden moeten helpen. Hoe zou dat ooit kunnen, zou je jezelf af kunnen vragen. Kortom: Ik booster mijzelf op een manier waar niets mee te vergelijken is. Dus leg ik alle aanbod van eventuele andere boosters zonder veel omhaal en graag naast me neer.

Heb jij al geboosterd vandaag? Heb jij eigenlijk ook iedere dag een booster nodig? Iets dat je er iedere dag aan doet herinneren wat een heerlijk leven je hebt? Dat je helpt je nagestreefde doelen waar te maken? Kijk dan eens op www.andrewinkelhorst.nl Lees nog een paar blogs meer en wie weet zien we elkaar binnenkort?! Want wat ik kan, kun jij zeker!

Fijne dag! (met of zonder booster!)