In 5D is het al geregeld. Het gaat nu ook in 3D de goede kant op!

Nog steeds zijn veel mensen bang. Bang voor de Grote Reset van het WEF. Niet nodig! Zoals ik in eerdere bijdrages al schreef gaat die er nooit komen. Je kunt ze terug lezen op mijn website.

Want er zijn teveel lichtwerkers bezig de frequentie van de aarde te verhogen tot een niveau dat technocraten en zij die geen enkele verbinding meer hebben met de bron kunnen händelen.

Klaus Schwab, WEF, Big Pharma, Big Tech, AI en al haar lakeien, waaronder het regime Rutte in ons land. Het zijn allemaal behavioristische, op de technische mens zelf gerichte constructies.

Maar een mens is nu eenmaal meer dan vlees, botten en bloed. Ieder mens heeft een goddelijke vonk die hem/haar verbindt met de bron, universum, veld van alle mogelijkheden, 5D, God of hoe je heet ook noemen wilt.

Die verbinding komt tot stand via de epifyse, de pijnappelklier ook wel derde oog genoemd, welke diep in onze hersenen verstopt ligt.

Bij veel mensen was deze pijnappelklier verkalkt en daar heeft het mRNA vaccin nog een schep bij bovenop gedaan. De reden is duidelijk. De technische mens is kneedbaar, staat open om geknecht te worden in een sociaal krediet systeem.

Waar deze duivelse stroming echter geen rekening mee heeft gehouden is dat het licht van al die lichtwerkers eerst nog maar gering doorsijpelde, maar inmiddels steeds feller begint te stralen en te stromen. 

Frequentiemeters over de hele wereld registreerden al een hogere energie. Deze komt nu tot uiting in heel veel 3D-facetten van ons dagelijks leven.

Boeren komen in opstand, weerstand tegen de volgende coronaprikronde, steeds meer mensen die hun eigen voedsel verbouwen, ruilen zonder elkaar te hoeven betalen met geld. Mooie gezamenlijke initiatieven die optrekken tegen de macht en zij die ons willen knechten. Veel nieuwe nieuwsbronnen zoals De Andere Krant, Black Box, Gezond Verstand die ons dagelijks voorzien van de werkelijke informatie ten koste van de staatsomroep en grootindustrielen als bijvoorbeeld DPG-Media. Politici als Caroline van der Plas die ten koste van het zwikkie zielloze WEF-reptielen zijn gekomen om het nieuwe vorm te geven. 

Als je goed kijkt zie je steeds meer mensen bij wie de pijnappelklier weer open gaat. Die vanuit de bron spreken en leven. Die authentiek zijn en echt en geen trekpoppen van de puissant rijken die geen van allen het beste met ons voorhebben.

Kijk, lees, luister, voel vandaag maar eens om je heen. En help natuurlijk mee het licht verder te verspreiden. Want wij gaan dit varkentje samen wassen.

De Grote Reset komt er niet en vandaag is weer een dag om er voor te zorgen dat deze nog sneller van tafel verdwijnt. Veel plezier daarbij!

Houd vol. Houd Moed. Want het is en komt al goed! Echt! 

Fijne dag!