Koester je intuïtie. Werkt beter dan AI!

Ook jij hebt een fantastisch kompas aan boord. Je intuïtie. Iedereen heeft 't, Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je aan iemand dacht en diegene belde net. Toeval? Nee. Intuïtie!


En het is wetenschappelijk bewezen dat je in de eerste 7 seconden dat je iemand ontmoet al weet of je diegene mag of niet. Ook jij herinnert je vast als een leraar voor het eerst door de deur van het klaslokaal stapte en je al wist bij hem haar krijgen we een leuk dan wel een vervelend jaar.


De hele media staat vol met dingen die ons leven makkelijker zouden maken. Pinnen met je telefoon, Chat GPT en allerlei andere nieuwe snufjes. Je intuïtie kan echter iets dat geen van deze snufjes kan. AI verzamelt alleen maar alle kennis die er al is en representeert dit op de manier zoals jij het vraagt. Intuïtie kan in de toekomst kijken.


Een fantastische tool die je al naar gelang jouw favoriete antenne, uit kunt breiden naar helderwetendheid, helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid. Je kunt ook gaan channelen of astraal reizen of op een van de vele andere manieren je intuïtie uitbreiden.


Voor velen waren deze tools onmisbaar in de coronaperiode. Waar velen vroeg of laat de moed lieten zakken, wist zij al dat het goed zou komen. Zij vertrouwden hun uitgebreide intuïtie.


En? Durf jij dat? Durf jij je intuïtie te vertrouwen en uit te bouwen? Heeft niets met zweverig of whoo whoo te maken hoor. Iedereen kan 't. Of je nou in een oranje of paars gewaad rondloopt of in een driedelig pak. Welk beroep of gender je ook hebt.


Mijn advies: Probeer 't eens. AI en alle moderne snufjes zijn prima. Niks mis mee. De verbinding met iets dat veel verder gaat dan 3D is een fantastische ervaring en er op leren vertrouwen zal je leven vele malen gemakkelijker en moeitelozer maken. 


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤