Komt het hele Corona-gedoe deze winter terug. Nee, want daar zijn we zelf bij!

Onlangs kreeg ik een PM met de vraag of ik bang was dat Corona met alle irritante facetten weer terug zou komen.

Mijn eerste reactie als ik het woordje angst zie is dat deze emotie -evenals zorgen- nutteloos is. Je trekt er enkel mee aan waar je bang voor bent. Dus voel je angst? Laat gaan.

Mijn tweede reactie licht iets minder oppervlakkig. Of we alle die irritante zaken weer terug krijgen is aan onszelf.

Hoe dan André?

Als wij zelf niet willen dat nog eens te maken krijgen met lockdowns, avondklokken, restricties moeten we leren niet te hopen. Je hoor het veel: Ik hoop maar dat het goed komt. Ik hoop maar dat we niet weer zo'n winter krijgen et cetera. Hopen zit niet in mijn vocabulaire. Het impliceert namelijk nog steeds angst en zorgen.

We moeten onze dagen niet laten beïnvloeden door hoe het nu is; door het oude dat met veel lawaai afscheid neemt. We moeten onze dagen niet vullen met berichten uit MSM aangestuurd door EU/WEF-regimes die ons bang willen houden. Juist dát geeft ze controle.

Wat dan wel?

Dus neem je controle terug! Leef je leven zoals jíj wilt dat het eruit ziet. Eerst geloven dan zien. Fake it till you make it.

Onderga je leven niet, maar creëer je leven. En als we dat samen doen, wordt het net als een heerlijke zomer, ook een heerlijke winter.

En geloof je het niet denk dan eens aan deze wijsheid: 'If you feel you don't fit in to this world, it is because you were born to help create a new one!'

Fijne dag!


Help deze podcasts en blogs mogelijk te blijven maken. Overweeg een vrijwillige donatie naar
NL10 RBRB 8836 2874 09 tnv HH Winkelhorst ovv Donatie. Dank!