Lekker puh, Schwabelingen en Weffers

Twee jaar lang zaten we opgescheept met een naar virus. Twee jaar lang hebben we de moed erin gehouden tijdens lockdowns, testen, kapjes, avondklok en voor de meesten ook nog eens een injectie met god-weet-wat.

Ik en met mij vele volgers hier op LinkedIn weten het zeker. Covid is gebruikt als 'ze greet opportjoenitie' (Bron: K. Schwab) om een wereldwijde WEF-agenda uit te rollen. Een agenda die gemakkelijk als de Great Reset online te vinden is.

Mensen werden bang gemaakt. Het reptielenbrein vertelde ze dat ze volgzaam moesten zijn en blijven en 'dan kwam het wel goed' Met Covid is het goed gekomen. De uitrol van Agenda 2030 draaft op volle toeren door.

Want na de pandemie kwam de oorlog in Oekraïne. En ook nu wordt deze verschrikkelijke oorlog gebruikt door de lakeien aan de leiband van het WEF én de EU én The Green Deal om hun levensdoel te verwezenlijken.

The Green Deal spreekt voor zichzelf. Slogan van The Great Reset is 'You will own nothing and you will be happy' En wat de boodschap van de door niemand gekozen EU is weet niemand. Dat ze alle macht willen overnemen van soevereine natiestaten is wel duidelijk.
Dus moeten we als burgers alvast wennen aan een lagere levensstijl. Alles wordt duurder. Boodschappen, gas, benzine, huizen, vliegen, reizen en de inflatie is gigantisch. Bovendien verdwijnt cash geld, zodat alle transacties gecontroleerd kunnen worden. Paasvuren, vuurwerk, roken, gokken gaan in de ban. Feesten als Sinterklaas, Pasen en Kerst moeten onder het mom van racisme dan wel religieuze discriminatie verdwijnen

Onzin, bullshit, complotten?? Durf eens wat verder te kijken dan je neus lang is en zie dat wij wappies (postte er vanochtend al een bijdrage over) gewoon gelijk hebben. Je gaat het pas zien, als je het door hebt.(Bron: Johan Cruijff)

Moeten we daar dan zo maar in meegaan net als de goegemeente. Nee hoor, helemaal niet. En dat doe ik dan ook niet. Ruilhandel komt gewoon weer terug. Jij rijdt met me mee naar de stad voor inkopen; ik krijg vlees van jouw boerderij. Ik coach jou en krijg daarvoor jouw fiets die je toch al in wilde ruilen. We kopen geen elektrische auto, maar een tweedehandsje en ruilen woningen voor vakantie. We delen alleen data die we willen. Et cetera. Met een beetje inventiviteit en creativiteit wassen we dit varkentje gemakkelijk.

Allemaal zonder geld en zonder ook maar een cent belasting te betalen. Want daar heeft men in kringen die menen dat men ons kan knechten een hekel aan. Het is namelijk wel degelijk ons belastinggeld waarmee dit alles gefinancierd moet worden. En dat gaan we ze steeds meer onthouden.

Die Great Reset komt er niet. En waarom niet? Omdat steeds meer mensen het vileine spel doorzien, zich eraan onttrekken en er niet aan meedoen. Bovendien is het lekker leuk en een geweldig spel om dagelijks te spelen.

Lekker puh, Schwabelingen en Weffers. We hebben jullie door én we doen er niet aan mee!

Fijne dag!