Licht Leven!

Genieten? Pionieren? Hoe dan André? Het antwoord daarop heeft eigenlijk maar met één woord te maken en dat is Licht. Want de hoofdreden dat we hier op aarde zijn is iedere dag Licht verspreiden en zo deze Aarde naar een hoger plan tillen.

Dat kan dmv je werk, je uitstraling, je talent of eenvoudigweg door je aanwezigheid. Licht verspreiden door in hoge frequentie te leven. Er zijn zoveel manieren: Positief. Optimistisch. Liefdevol, Dankbaar, Stralend, Lachend, Opbeurend, Feestelijk, Enthousiast, Ontspannen. Genieten et cetera.

Het is niet vanzelfsprekend en altijd eenvoudig op deze planeet met terreur, oorlog en persoonlijk lijden. En het is normaal menselijk dat niet iedereen altijd in alle omstandigheden Licht kan verspreiden. Dat weet ik en ik ben de laatste die een oordeel over heeft als er momenten en tijden zijn waarop je het niet ziet zitten. Toch zijn er mensen die zelfs in de donkerste dagen hun Licht verspreidden. Het zijn voor mij de ware inspirators.

In deze context is Licht het tegenovergestelde van Donker. En Licht is ook het tegenovergestelde van Zwaar. En dan heb ik het niet over wat overtollige kilo’s, maar over veel zaken veel te Zwaar opnemen.

Neem bijvoorbeeld het feit dat veel mensen zich heel druk maken om het klimaat. Ze hebben zorgen dat de Aarde opwarmt, doen wat zij denken dat zin heeft en helpt en maken zich ook heel druk dat anderen dat ook zouden moeten doen. Ze plakken zich vast aan een tafel of gaan zelfs op de snelweg zitten. 

Of neem de uitslag van de afgelopen verkiezingen. Volwassen mensen die zich helemaal te buiten gingen toen de PVV de grootste partij van ons land was geworden. Ze gingen zelfs de straat op om te demonstreren tegen de democratie. 

En anders dan toen ongevaccineerden daarvoor bakken met kritiek over zich heen kregen, vinden velen je druk maken om het klimaat en bashen op Wilders toegestaan, dus werd en wordt hen geen strobreed in de weg gelegd.

Ja, wat nou André? Mag ik daar niet bezorgd, boos, verdrietig, teleurgesteld over zijn en me zorgen maken? Ow ja hoor, natuurlijk mag je dat! Jij mag alles en wie ben ik om daar een oordeel over te hebben. Ga gerust je gang en leef je uit. Ik heb de wijsheid verre van in pacht en jij maakt jouw keuzes.

Doe me wel één lol en maak je niet druk dat je niet kunt reageren op deze post. En stuur me aub ook geen PM. Maak jouw keuzes in stilte of met veel ophef op jouw tijdlijn en niet op die van mij. Het is oké en het maakt mij niet uit wat je van mij en mijn visie vindt. Die verandert namelijk toch niet. 

Want in het kader van Nieuwe Wereld Pionieren kies ik er toch wel voor me niet druk te maken. Zowel niet om het klimaat en al zeker niet over politiek. Ik blijf gewoon stralen en fulltime genieten. Geen stress. Geen zorgen. Geen teleurgesteldheid, Geen angst. Geen lijden. Gewoon heerlijk genieten van het Leven dat zich aandient.

Niet Donker. Niet Zwaar, Maar Licht Leven!

Fijne dag!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤