Mijn Geld-maakt-niet-Gelukkig-Aanbod Voor Jou. Wie weet maken we elkaar zonder geld wel heel gelukkig?!

Mijn Geld-maakt-niet-Gelukkig-Aanbod Voor Jou. Wie weet maken we elkaar zonder geld wel heel gelukkig?!

Een voor mij zeer inspirerende miljonair antwoordde op het statement 'Geld maakt niet gelukkig' steevast met": 'Hoe weet jij dat nou, heb je het dan?"

Daar zit wel een kern van waarheid in. Vaak zijn het de mensen die zelf niet veel te besteden hebben, die dit motto hanteren voor de eigen of andermans geruststelling.

Het is overigens onderzocht en de uitkomst was dat geld gelukkig maakt tot het niveau waarop je in je basisbehoeften kunt voorzien.* Dus wanneer daarvoor geen geld is, maakt geld wel degelijk gelukkig. 

Daarboven levert elke euro extra niet veel meer levensgeluk op. Ook leverde onderzoek het interessante gegeven op dat na zo'n twee jaar zelfs het geluk van een miljoenenklapper wegebt.*

'Wat dan wel gelukkig maakt? Met stip op 1: Relaties met andere mensen. En op 2: Tijd om leuke dingen te doen. Daarnaast spelen nog zaken een rol als de mate waarin je kunt doen wat je zelf wilt, maar ook dingen als lichaamsbeweging en iets goeds doen voor een ander.'*

Dit alles maakt dat ik met een voor jou wellicht leuk aanbod kom. Misschien heb je al op mijn nieuwe coachingswebsite www.andrewinkelhorst.nl gekeken. En wie weet vond je mijn aanbod best de moeite waard en/of had je het idee dat het voor jou waardevol zou kunnen zijn. Dat het jou gelukkig(er) zou maken eens met me te sparren. Was er echter één dingetje dat je deed afschrikken en dat was de prijs van € 1206,37 inclusief BTW.

Als dat allemaal zo is heb ik een leuk aanbod voor je. Aangezien relaties met andere mensen, leuke dingen en iets voor andere mensen gelukkig maakt, kunnen we wellicht ruilen. Misschien heb jij wel iets dat voor mij de moeite waard is? En dat we elkaar dan niet betalen met geld, maar met elkaars dienst. Of ik jou met mijn coaching en jij mij met iets dat voor mij waardevol is.

Denk er eens over na. Wie weet maken we elkaar wel heel gelukkig?!

Heb je naar aanleiding van dit aanbod een lucratief voorstel, dan ontvang is graag je PM op info@andrewinkelhorst.nl

Fijne zondag!

*Bron: https://www.welingelichtekringen.nl/economie/2290224/de-wetenschap-over-geld-en-geluk-het-effect-is-...