Moeiteloos Leven in Balans. Hoe doe je dat?

Veel mensen vragen me hoe ik dat nou eigenlijk voor elkaar heb gekregen, moeiteloos leven in balans. Het antwoord stelt ze meestal teleur. Er is namelijk geen 'one size fits all' manier.  

Ten eerste is voor iedereen balans verschillend. De balans tussen werk en privé bijvoorbeeld. Ten tweede is voor een ieder de weg er naar toe anders. Er is echter één overkoepelend thema, dat je niet kunt negeren of overslaan en dat is zelfrealisatie.  

Er zijn nogal wat mensen die alles wat je volgens (zogenaamd beroemde of belangrijke) anderen zou moeten doen toepassen en vervolgens toch niet gelukkig zijn. Ze doen keurig hetgeen anderen gelukkig maakt. Ze gaan op vakantie, pakken een terrasje , genieten van lekker eten en zijn toch niet gelukkig.  

Dat kan kloppen want als je dit pad opgaat, kom je onherroepelijk weerstand tegen. Je onbewuste kritische mind, je beperkende overtuigingen en vastgezette emoties. Dit alles maakt dat je van al die leuke dingen nog steeds niet kunt genieten en denkt: Is dit het nou?

Ja dat is het wel degelijk, mits je die belemmerende gedachten en patronen stuk voor stuk opruimt en tackelt. Ik noem dat met één woord zelfrealisatie. Het begint bij 100% verantwoordelijkheid nemen voor waar je nu staat en alles wat in je leven gebeurt en van daaruit verder ontdekken, leren groeien, En daar uiteraard dan ook weer van genieten.

Dat kan best een lange weg en lastig zijn en het klinkt eenvoudiger dan het is. In de achteruitkijkspiegel is het dat trouwens vaak ook geweest, maar dat weet je nu natuurlijk niet. Dus als jij gaat Resetten naar Balans in Jezelf begin dan te werken met zelfrealisatie.

Eén ding nog. Zelfrealisatie is iets heel anders dan enkel spiritueel whoo whoo en/of enkel je mindset veranderen en trainen. Mindset training is zinvol, maar evenals bijvoorbeeld enkel mediteren slechts kleuterklas in vergelijking met het echte werk.  

Kom op snel door! We gaan ervoor!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤