Mutatie? Ik hou ervan!

Mutatie? Ik hou ervan! 

Je hoort er de laatste tijd veel over: Mutaties. Geen idee hoe dat komt eigenlijk. Er zal wel weer iets gaande zijn waar heel mensen heel angstig en geheimzinnig over doen en waar uiteindelijk de soep lang niet zo heet wordt gegeten als deze wordt opgediend.

Zelf houd ik zeer van mutaties. Ik muteer dan ook dagelijks. Iedere dag neem ik mij voor een betere versie van mezelf te zijn dan de dag ervoor. Werkt dat, André? Het antwoord is: Ja, dat werkt!

Ik word niet iedere dag anders; mijn neus wordt niet meteen een centimeter kleiner en ik val ook geen 5 kilo af. Kortom je ziet het niet meteen als je me zou volgen. En toch gebeurt het. En als je me over 3 weken vergelijkt met degene die ik nu ben, pas ik toch weer in een L-blouse waar ik nu niet in kan.

En daarom is mutatie zo belangrijk en hou ik er zo van. Ik muteer niet alleen fysiek. Ook op de 4 andere hoofdgebieden van het leven muteer ik iedere dag naar een betere versie van mijzelf. Die gebieden zijn naast Fysiek: Mentaal, Relatie, Financieel en Zelfrealisatie. (Door sommigen Spiritueel genoemd, maar ik heb al eens uitgelegd ik dat woord niet in deze context gebruik)

Door iedere dag te kiezen voor mutatie ben ik al ver gekomen. Zo hoef ik niet meer te werken, heb ik geen baan of bedrijf nodig om te leven en geniet ik fulltime van het leven ongeacht de omstandigheden. Ik ben mentaal sterker dan ooit en zie er -volgens anderen- jonger uit dan 10 jaar geleden. Lekker man, dat muteren. 

Het allerbeste nieuws is wel dat muteren easy en leuk is. Iedereen kan het en het geeft gegarandeerd succes. Nog leuker is misschien wel dat ik het je kan leren. Alles wat het vraagt is een investering in jezelf.

Op de website met mijn naam lees je er alles over. En nog leuker: In het blog van gisteren bied ik je de mogelijkheid voor een GRATIS! challenge. En iedereen houdt van GRATIS toch? Daarom schrijf ik het ook in hoofdletters. 

Mijn tip voor vandaag: Mutatie? Lekker joh! Ik hou ervan! Muteren? Doen!