Ook Heintje Davids stopte écht een keertje. Nu ik nog

Het is nu bijna 2 jaar dat ik me heb verzet tegen de coronamaatregelen. Corona was een naar virus waar je lelijk ziek van kon worden en zelfs aan doodgaan. Met Omikron is dat risico er nog steeds, maar tot een behapbare risico terug gebracht.

Ik heb Corona nooit ontkend en heb geen oordeel over wel dan wel niet vaccineren. Dat is ieders vrije keuze. Waar mijn bezwaar lag was in het feit dat een virus werd gebruikt een andere agenda door te drukken. Het Coronatoegangsbewijs als controlepas met een QR obv medische gegevens is voor mij daarvan het beste voorbeeld.

Ik vond dat ik een stevige vuist moest maken tegen dat wat ik zie als een groot gevaar en een kantelpunt in onze geschiedenis. Nooit eerder heb ik me zo druk gemaakt om wereldproblematiek als nu.

Ik begon hier op LinkedIn met positieve bijdrages die zeer werden gewaardeerd. Ook werd ik geband, dus week ik uit naar Telegram en kwam toch weer terug. Als een Heintje Davids meerdere keren zelfs. 

Wat is een goed moment om te stoppen met ageren, met bijdrages schrijven, met protesteren? Dat ligt voor iedereen anders. Ik ben er meerdere keren achter gekomen dat ik te vroeg dacht te kunnen stoppen. Maar dit keer is het definitief. Waarom? Omdat het kan!

Er zijn voor mij 2 memorabele momenten tijdens deze 2 jaar verzet.

We hebben ten eerste samen de slogan 'pandemie van de ongevaccineerden' verslagen. Daar ben ik trots op! Het was lastig onszelf staande te houden onder de gigadruk van regime en MSM en vaak ook familie/vrienden. Toch deden we dat! Chapeau voor een ieder die recht overeind bleef tav vrije keuze!

Het verhevene van gevaccineerden -bijvoorbeeld zij die met een selfie met ontblote bovenarm en pleistertje op de socials stonden- werd te niet gedaan. Wel/niet gevaccineerden bleken evenzo besmet te kunnen raken en besmettelijk te kunnen zijn. En het was over.

Het disrespect -aangezwengeld door Hugo de Jonge- zal ik niet vergeten. Voor sommige mensen is er daardoor geen plek meer in mijn leven. Want fulltime van het leven genieten betekent ook loslaten. Tegelijkertijd heb ik juist in deze fase prachtige nieuwe mensen ontmoet en daar ben ik zeer dankbaar voor. 

De tweede mijlpaal wordt nu bereikt. Voorvechters van het eerste uur werden eerst belachelijk gemaakt en beschuldigd van complottheorieën toen ze het hadden over een digitale pas waarmee je voorwaardelijk toegang kon krijgen en reizen. Nu is anti-coronatoegangsbewijs dankzij #onverdeeldopen mainstream geworden. Geweldig!

Ook hier de kanttekening dat voorvechters niet vergeten mogen worden. Zij die hun nek uitstaken, geband werden en gehoond door dezelfde mensen die nu hun handtekening plaatsen omdat ook zij nu wél het #CTB willen afschaffen, verdienen respect.

Dit alles maakt dat dit écht mijn laatste LinkedIn-bijdrage in deze is. Dank voor alle support, steun, connecties en berichten!