Relax. Het is en komt al goed! Echt!

Wat lichtwerkers al wisten en van mijlenver aan zagen/voelden komen, wordt nu ook steeds meer zichtbaar voor iedereen: Wij gaan dit varkentje wassen. Wij gaan dit winnen!

Kijk eens om je heen. Zie jij het ook? De enorme drukte op straat. Het genieten van mensen op vakantie, de terrassen, in tuinen, op feestjes en andere gelegenheden. En dan bedoel ik niet de drang naar consumptie, maar de positiviteit die van steeds meer mensen uitstraalt. Er is een onomkeerbare vibe waar steeds meer mensen mee resoneren. 

Ook in de media. En er is een steeds grotere afkeer van de deugende hypocriete MSM en talkshowelite. Wat je ook verder van hem en zijn uitspraken vindt, de terugkeer van Johan Derksen is hét voorbeeld hiervoor. Veel mensen nemen de NOS als staatsomroep steeds minder serieus. Er zijn er velen die -net als ik- zelfs (bijna) geen TV meer kijken.

De signalen zijn er ook steeds meer in de politiek. Zo is bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum van Rutte nu echt bereikt en gaan interne problemen D66 van binnenuit de das omdoen. De Eerste Kamer heeft de Coronaspoedwet niet verlengd. Hugo de Jonge moet inzien dat enkel zijn drive ook geen hybride warmtepomp kan afdwingen.

Steeds meer mensen gaan namelijk beseffen dat de plannen die men wilde realiseren enkel in het hoofd zijn ontstaan en van daaruit moesten worden vorm gegeven. Een pandemie creëren en door de angst en morele druk onder de bevolking een nieuwe wereldorde creëren. Eén van de vele oorlogen gebruiken om alles onbetaalbaar te maken, schaarste te faken en ons zo voor het karretje te kunnen spannen. Et cetera.

Wat men vergeten is, is dat de mens nóg twee intelligentiecentra heeft, namelijk hart en hara (buik) En juist die twee centra pikken het allemaal niet meer. Zij voelen aan dat dit niet goed is voor onszelf en onze medemens. En als het volk niet wil dat het gebeurt, dan gebeurt het allemaal ook niet. 

Er komt geen Great Reset. Er komt geen Sociaal Krediet Systeem. De WEF-agenda sterft een geleidelijke, maar onafwendbare dood.

We gaan goed zijn voor onze aarde, maar er komt geen Green Deal.

Big Pharma is ontmaskerd en zal steeds meer aan kracht verliezen doordat men zich gaat richten op heling van binnenuit, gezonde voeding, bewegen en vertrouwen op het eigen immuunsysteem.

Organisaties als de WHO en de EU hebben hun langste tijd gehad, omdat ook zij niet vanuit het hart met de medemens verbonden zijn, maar enkel vanuit het hoofd.

Elite-misdadigers zullen wellicht door hun enorme financiële buffer de dans zelf ontspringen, maar zien hun vileine idealen in rook opgaan.

Er is geen houden aan. Dit gaat helemaal goed komen! Dus beste mensen: Relax!

Tip: Stop met het posten van de angst waarvan men juist wil dat deze zich verspreidt. Mensen maak je niet wakker door nog meer ellende naar hun hoofd toe te slingeren. Mensen maak je wakker door een positief lichtend voorbeeld te zijn. Wees dat. 

Fijne dag!