Stop er mee "strijders"! Keer naar binnen en kom dan terug

Het is moeilijk voor ze om het te zien. Zij die op de barricaden blijven. Zij die zelf geen idee hebben dat ze nog steeds komen vanuit een diepe angst. Zij die schreeuwen dat anderen wakker moeten worden, maar die in wezen niets anders doen dan schreeuwen om aandacht, duimpjes en hartjes.

Laat me jullie uit de droom helpen. Wat jullie doen helpt niet. Jullie komen namelijk uit angst. Angst om vrijheid te verliezen. Angst om afgewezen te worden. Angst dat je niet genoeg bent et cetera. Dat mag, maar het helpt niet. Je bevecht het duister namelijk niet met angst, maar met Licht, met Liefde.

En dat Licht wordt niet veroorzaakt door jullie "strijders" Ook niet door de zogenaamde verlichte meesters, helers, coaches, die zelf geen enkele connectie hebben de Bron, maar zich wijs maken dat door anderen wakker te maken of te 'helen' ze goed bezig zijn. In wezen rennen ze weg voor wat er werkelijk bij henzelf gaande is.

Écht Licht wordt veroorzaakt door zij die diep van binnen de confrontatie met zichzelf zijn aangegaan. Die eerst zichzelf hebben geconfronteerd met hun diepste angst en toen pas de buitenwereld. De échte Lichtwerkers, die eerst het Licht binnenin zichzelf hebben aangezet en dat vervolgens laten schijnen.

Dus post gerust nog over supranationale organisaties als WEF WHO EU NAVO. Over vaccinatie, Great Reset, Agenda 2030 et cetera. Verzamel gerust je duimpjes en hartjes. Realiseer je wel dat je niet bijdraagt aan het werkelijke Licht.

Het gaat namelijk allemaal om de zuiverheid, de intentie van waaruit je dat wat je doet de wereld in stuurt. Lage frequenties van angst, schuld, schaamte voeden enkel hetgeen je niet wilt. Hoge frequenties van liefde, luchtigheid, humor, relativeringsvermogen en zelfspot helpen daadwerkelijk de strijd te beslechten. En hoe eerder jij daaraan deelneemt hoe beter.

Hoe weet jij dat allemaal zo goed, André? Nou ik was er zelf eentje de eerste maanden van 2020. Daarna zette ik mijn Licht aan en scheen er mee op alles wat zich voordeed.

Wil je echt strijden, zet dan eerst het Licht in jezelf aan en laat het dan pas naar buiten schijnen. Wil je écht helpen het Duister te verdrijven, keer dan diep naar binnen en meld je dan weer. Je krijgt misschien wat minder duimpjes en hartjes, maar je impact zal vele malen groter zijn.

Goed weekend! 


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤