Succes op z'n Nederlands

Succes is een woord waar nogal wat Nederlanders niet zo van houden. Toch wil iedereen het wel graag hebben. Je mag hier wel succes hebben, maar dan wel na jaren lang ploeteren en zweten. Dan komt het je toe. Zij die enkel trots zijn op wat ze hebben bereikt, worden onterecht nogal eens versleten als arrogant. Wat een onzin.

In 20 jaar basisonderwijs coachte ik groepen en individuele leerlingen, leerkrachten en schoolteams naar succes. Ook in 10 jaar gitaarles geven lag de focus steeds op het behalen van individueel gitaarsucces. Dat lukte bij menigeen. Bovendien werd - waar veel muzikanten strugglen- mijn gitaarbusiness een succes.

Om succes te behalen moet je eerst definiëren wat succes voor jou betekent. Pas dan kun je ook checken of je het behaald hebt. De meeste mensen denken vervolgens dat ze alleen door hard werken en ploeteren succes kunnen bereiken. Dat is een misvatting. Er is een vele malen snellere en vooral meer moeiteloze manier. Meer weten? Kijk op www.andrewinkelhorst.nl en neem contact op. #moeiteloos #succes