Tesla wist 't al! Quantum is het summum van zelfrealisatie!

Onlangs bestelde ik na een wandeling een cappuccino aan de bar van een Grand Café in Neede, een klein plaatsje in de door mij zo geliefde Achterhoek. Toen ik bij het weg gaan de alleraardigste barjuffrouw een goed weekend toewenste, vroeg ze: 'Nu al?' 'Dan heeft u (ja, ze zei u tegen me) of vroeg vrij of een hele mooie baan. Ik antwoordde 'geen van beide' en liet haar verbaasd achter.
 
Fulltime Levensgenieter en Nieuwe Wereld Pionier was ik eigenlijk altijd al. In mijn heerlijke schooltijd én tijdens mijn rebelse tijd als puber. Vanaf mijn 11e jaar ging ik volledig mijn eigen gang. Dat vond niet altijd iedereen leuk. Met name op school was dat voor sommigen een probleem. Zelf had ik echter altijd de grootste lol en veel plezier.
 
In mijn carrière zat ik zo'n 20 jaar in het onderwijs en daarna had ik 10 jaar een bedrijf als gitarist en gitaarleraar. Van beide heb ik intens genoten en voelde me als een vis in het water. Vanaf januari 2018 werk ik zelf niet meer.
 
Dat is alweer zo'n 5 jaar geleden en 2 jaar voordat de Corona-crisis startte. Waar velen zich verloren en verdwaasd voelden, vond ik de afgelopen 3 jaar een giga-trip en uitdaging. Vanaf mijn late 20iger jaren heb ik mij namelijk gewapend met de allerbeste tool in tijden van nood: Zelfrealisatie.
 
Vanaf dat moment ging ik -door omstandigheden gedreven- lezen studeren, mediteren, op m'n voeding en beweging letten. Vooral leerde ik dat alles wat je creëert en manifesteert bij jezelf begint. Het is lastig te accepteren dat alles 100% je eigen verantwoordelijkheid is. Wanneer je dat echter doet, heb je de mogelijkheid te veranderen en zaken naar jouw hand te zetten.
 
Dat begint bij mindset, mindfullness, RET, NLP, NEI, Omega of gewoon verdieping in een religie en vele andere technieken en manieren om verbinding te maken dat wat we zijn. Let op! Niet wie we zijn, maar wàt we zijn.
 
Terzijde: Die verbinding wordt gemaakt met de epifyse, de pijnappelklier. Dit kleine kliertje diep in onze hersenen is de antenne met andere dimensies, Bron, God, Kennis, Universum, 5D of hoe je het ook noemen wilt. Mijn antipathie tegen Big Pharma en C-vaccinatie kwam vanwege het feit dat het een directe aanval op deze verbinding was, omdat het de pijnappelklier verkalkt.
 
Afgelopen jaren volgde en leerde ik Channeling, Astraal reizen, Spiritueel counselor, Quantum en Quantum Hypnose. Klinkt als whoo whoo maar is het summum van zelfrealisatie. De allersnelste weg naar Fulltime van het Leven Genieten en Nieuwe Wereld Pionier. En daarmee eindigt voor mij 30 jaar studie en training. Ik zoek niet verder. Dit is 't!


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤