Vrijheid, dat neemt niemand van ons af!

Vrijheid is na eten en een dak boven je hoofd een eerste levensbehoefte. In ons land hebben we er zelfs een dag voor om het te beseffen en te vieren.

Vrijheid is een recht dat niemand je zo maar mag ontnemen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen die de meesten van ons begrijpen Pleeg je een misdrijf dan wordt je vrijheid ontnomen. Ouders ontnemen jonge kinderen vrijheid voor de eigen veiligheid, leraren vanwege de orde die nodig is om les te geven et cetera.

Door de Coronacrisis werd duidelijk dat er hele andere krachten zijn die dmv angst en morele druk verspreid via de mainstream media onze vrijheid wil ontnemen; ons wil knechten. De vileine gedachte erachter was en is dat burgers elkaar uiteindelijk moeten gaan controleren. Dat mogen we, moeten we en zullen we nooit laten gebeuren.

Een kort overzicht in een bericht dat ik typ uitkijkend over het Vierwoudstedenmeer in Zwitserland. En toeval, dat bestaat niet. (zie foto)

1. WEF - World Economic Forum - Gebaseerd op het gedachtegoed The Great Reset van Klaus Schwab, een 82-jarige Duitser die als kwade genius lijkt weggelopen uit een James Bond film. Een privaat gezelschap bestaande uit afvaardigingen van regeringen (Nederland stuurde er 7!) en rijke elite, die ons, het gepeupel, wel zullen vertellen hoe we onze toekomst moeten inrichten. Ze zijn bij elkaar in Davos, waar 1500 privéjets naar toe zijn gevlogen om u en mij te vertellen dat we de kachel op 18 graden moet zetten en minder vaak moeten douchen.

2. WHO - Een Wereldgezondheidsorganisatie kan toch niets verkeerds in zich hebben zou je denken. Totdat je erachter komt dat Bill Gates de grootste geldschieter is en de rest lakeien en stromannen. Bill Gates is niets. Hij is geen medicus, hij is geen viroloog. Hij is zelfs geen ICT'er. Hij is alleen maar heel rijk. Een waanzinnige machtswellusteling die de wereld dmv vaccinatie op de knieën wil dwingen. Ze komen op dit moment bij elkaar in Geneve.

3. Big Pharma - Gates wordt gesteund door Big Pharma, waarin hij uiteraard over de gehele linie fors investeert. Een geheel binnen de farmaceutische industrie die ziekte aangrijpt om zelf heel rijk van te worden.

4. EU - Een door niemand gekozen orgaan dat steeds meer macht naar zich toe trekt en daardoor onze democratie en dus vrijheid op allerlei gebieden ondermijnt. Een club die de oorlog gebruikt om alles zo duur te maken dat we aan een lagere levensstandaard moeten gaan wennen. Nodig, volgens hen om de Green Deal, een plan van klimaatpaus Frans Timmermans, doorgang te laten vinden.

Er zijn dus vele krachten die proberen ons hun wil op te leggen en onze vrijheden en grondrechten af te nemen. Begrijp me goed: Er is niets op tegen om goed met elkaar en met het milieu om te gaan; om zuinig te zijn op onze aarde. Maar niet topdown en met de knoet opgelegd van bovenaf door zij die er vaak alleen uit eigenbelang zitten.

Het goede nieuws van de Coronacrisis is dat dit Beest (want dat is het) zijn tanden heeft laten zien. Daardoor is de bevolking door middel van de helden die dit het eerst waarnamen en deelden, en die met een geuzennaam Wappies werden genoemd, wakker geworden.

Werden het eerst nog complottheorieën genoemd, heeft de snelheid waarmee de apenpokkenpaniekzaaierij de kop werd en wordt ingedrukt laten zien, dat de kudde het nu ook zat is.

Wij laten ons onze vrijheden en grondrechten níét afnemen. Wij hebben al die zogenaamde weldoeners en beterweters helemaal niet nodig om fijn te leven. We regelen het zelf wel!

Ik heb er vanaf het allereerste begin vertrouwen in gehad dat wij samen en met elkaar deze vrijheidsontnemers het hoofd kunnen bieden. En dat lukt! Iedere dag komen er veel mensen bij en sluiten zich bij ons aan.

Want wij het volk, en niet allerlei zogenaamde "weldoeners" bepalen. Zij zitten er voor ons en niet andersom. Wij nemen onze vrijheid terug. Wij regelen het zelf wel. Wen er maar aan!

Fijne dag!