Waarom de Great Reset mislukt!

Je hoeft niet eens zo heel ver verder te kijken dan je neus lang is om te zien hoe de afgelopen 2,5 jaar crises zijn gebruikt om via de door MSM verspreide morele druk de goegemeente te leiden naar een New World Order gebaseerd op WEF-doelen. The Great Reset naar het boek van Klaus Schwab.

Het al dan niet vooropgezette/expres verspreide Covid19, werd gebruikt voor het snoeren van de mond cq gehoorzamen via mondkapjes en de opstap naar een digitaal volgsysteem van de bevolking via QR. Ook de WHO en Big Pharma hadden gelieerd aan de Bill Gates Foundation hun rol in dit pandemisch theater.

De oorlog in Oekraïne en klimaatverandering worden gebruikt de kudde ervan te overtuigen dat we niet eindeloos mogen genieten en consumeren. We moeten van het gas af, want dat is slecht voor het klimaat en dan steunen we Rusland. Alles wordt duurder zodat burgers die na Covid snakken naar vertier hun zuur verdiende centen niet alleen aanspreken voor boodschappen maar ook voor uitjes, ontspanning, versnapering en vakanties. Zodat het steeds maar minder waard wordende geld verdampt als sneeuw voor de zon en er straks een volledig gedigitaliseerde EU-munt kan worden ingevoerd.

Uiteraard is het plan cashgeld af te schaffen en deze munt te koppelen aan de Deug-QR die bepaalt of je nog wel meer energie mag gebruiken, douchen, een vliegvakantie boeken en of je nog wel vlees mag inslaan voor de buurt-BBQ.

Het is hoe je het ook wendt of keert een evenzo vilein als geniaal plan de wereldbevolking te knechten en op de knieën te dwingen.

En toch. Toch gaat dat niet lukken! Voor de uitvoer van deze plannen is namelijk een sterke EU nodig. En die is en komt er niet. In 2000 wilde de meerderheid geen Europese munt. De Euro kwam er toch. In 2014 wilden wij hier in Nederland geen associatieverdrag met Oekraïne. Het kwam er toch.

Maar het einde van de meegaandheid nadert rap. Burgers zijn de betutteling en de druk tot hypocriet deugen steeds meer hé-le-maal zat. En waar Rutte, Macron en het zwikkie lakeien van de allerrijksten van deze planeet geen rekening mee hebben gehouden zal gaan gebeuren: De EU loopt tegen een muur op, burgers gaan muiten en doen niet meer mee. De boeren in ons land zijn er een goed voorbeeld van.

We zien prachtige regionale initiatieven ontstaan. Niet alleen georganiseerd zoals Keuzevrij bij Mij, maar ook boerderijwinkels, ruilinitiatieven, campers en oldtimers van zij die vrijuit willen genieten. Ook wordt er gewerkt voor tank- en andere bonnen, geruild en ook zwart gewerkt. Illegaal natuurlijk, maar wie neemt het ze nog kwalijk nu er bij de fiscus een enorme bende is en zeker na de toeslagenaffaire?

Zij die meenden dat The Great Reset een piece of cake zou worden komen bedrogen uit. Men had geen rekening gehouden met de inventiviteit en de creativiteit van vrije westerse mens die maar één ding wil: Vrij blijven!

Houd vol! Houd moed! Het is en komt al goed! Echt!

Fijne dag!