Wat kies jij? Een AI-Cyborg met 300 IQ+ óf De Verlichte Mens?

Er kan veel op het gebied van AI. En er gaat nog veel meer komen. Yuval Harari schreef er als Master Mind achter de ideologie van het World Economic Forum al over. De mens kan van intelligentie óp het lichaam zoals smartphone en smartwatches gaan naar ín het lichaam via implantaten en zo, over niet al te lange tijd, upgraden naar een AI-Cyborg met een IQ van 300 en meer. Complottheorie? Nee hoor! Realiteit en verrassend dichterbij dan je denkt.

Upgraden kan ook via de epifyse, je pijnappelklier die diep in je hersenen ligt en waarmee je in combinatie met je hart zonder allerlei technische en operatieve ingrepen nu al contact kunt maken met het Quantum-veld, het Veld van alle mogelijkheden, waar alles kan en niets onmogelijk is.

Via mRNA-vaccinaties is er al een aanval gedaan de pijnappelklier zo te verkalken dat de connectie met het Quantum-veld moeilijker zou worden. Die aanval is mislukt. De meest standvastige types kozen ondanks de immense druk niet voor vaccinatie. Er zijn voormalig vaxxers die inmiddels tot inzicht zijn gekomen en nu ook kiezen voor de natuurlijke weg.

 De aanval en de verleidingen van de AI-mens zijn groot. Het angst-narratief door middel van klimaat, oorlog, schaarste, wij-zij-denken et cetera inprenten in het reptielenbrein is een vileine manier de mens te knechten. Wanneer je echter eenmaal hebt gekozen voor échte verbinding met zowel het Veld van Alle Mogelijkheden als ook via het hart met gelijkgestemden, kun en wil je niet meer terug.

De vraag is: Wat kies jij? Een leven op deze Aarde als geüpgrade Cyborg of een leven in contact met het Universum en daardoor in Verbinding staan met de ander via het hart van mens tot mens.

Wat kies jij? Een AI-Cyborg met 300 IQ+ óf De Verlichte Mens met een Natuurlijke Verbinding met het Veld van Alle Mogelijkheden en via het Hart met Alle Andere Mensen? 


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤