Wat Max kan, kunnen wij ook! - Voorjaar 2022 - Kom op, we gaan ervoor!

Wat Max kan, kunnen wij ook! - Voorjaar 2022 - Kom op, we gaan ervoor!

Wat een euforie gisteren bij de overwinning van Max. Mensen die elkaar om de hals vliegen, huggen. Zonder angst. Gewoon omdat we mensen zijn die het prachtig vinden dat een landgenoot iets onwerkelijks presteert. Geweldig om te zien en mee te maken.

En die euforie hangt bij veel meer zaken in de lucht. Voel jij het ook? Steeds meer mensen gaan weer leven. Weg van de angst, weg van de paniek, weg van de hypnose, terug naar leven.

Het is bekend dat er een kritische massa nodig is om een hype te keren. Vervolgens gaat deze naar een overall collectief bewustzijn dat het echt kan en echt gaat gebeuren.

Wat veel mensen moeten afleren is vragen naar het 'hoe'. Laat het 'hoe' over aan het Universum, God, De Bron of hoe je het ook wilt noemen. Concentreer en focus eenvoudigweg op het feit dát het gaat gebeuren. En als we dat met elkaar doen is er geen houden aan!

Dan gaan we straks een fantastisch voorjaar tegemoet en net als Max de zoete smaak van overwinning proeven. Daar heb jij net als ik een aandeel in. Iedere dag opnieuw. Iedere dag opnieuw de intentie zetten en 100% vertrouwen dat het goed komt. Het vervolgens loslaten en het 'hoe' overlaten aan iets dat vele malen groter is dan ons.

Dat is wat ik al mijn hele leven doe en dan word je vanzelf fulltime levensgenieter. Dat is ook wat ik vanaf april 2020 doe mbt de situatie waar de wereld nu in beland is.

Als jij ook meedoet en anderen inspireert en motiveert mee te doen, dan zijn we supersnel bij die kritische massa. Het tij keert en het collectief bewustzijn staat op kantelen. We hebben ook jou nodig voor het laatste zetje!