We zijn wakker hoor! Nu door! Doe je mee?

BRICS-landen die weigeren het WHO-protocol te ondertekenen. Rutte's Coronakudde die tegen de stikstofplannen stemmen. Mooi!

Apenpokkenpaniekzaaierij, WestNijl-virus, Vogelgriep, Zomercovidgolfje. Et cetera. Ze proberen het nog, maar het lukt niet meer. Iedere dag zijn er nu zulke duidelijke signalen, dat niemand er meer om heen kan. Het vileine, duivelse plan om ons te knechten mislukt. De Lichtwerkersmuur is opgetrokken. De massa heeft het door en pikt het niet meer. En dus moet iedereen door.

Vandaar vandaag een oproep aan iedereen die zich hier mee bezighoudt: Stop met het posten over problemen, over MSM-pseudojournalisten die hun geld verdienen aan jouw angst. Stop met het posten om anderen wakker te schudden. We zijn wakker en willen door.

Stop met het posten van negativiteit. Stop met weer een bewijs dat we gelijk hebben en hadden. Hoe begrijpelijk het ook is je gram te willen halen, het is voorbij, gepasseerd station. Blijf er niet in hangen.  Want blijf je wel posten vanuit angst, hebben ze jou precies daar waar ze je hebben willen. Dan ben je onderdeel van hun vileine plannen. En dat wil je toch niet.

Post in plaats daarvan over dankbaar en blij zijn dat we dit schip met z'n allen vlot hebben getrokken. Post oplossingen voor de ontstane chaos door zij die ons onderdanig wilden maken. Post over geluk, liefde en vooral post over het leven. Ja, dat is veel moeilijker dan problemen adresseren en verontwaardigd zijn. Het is tegelijkertijd de enige weg uit de malaise. Dus durf jij uit de negatieve spiraal te stappen?

Je hebt namelijk ook vandaag de keuze tussen gelijk hebben of gelukkig zijn. Gelijk hebben we al, dus wees gelukkig.

Gelukkig leven, dat moeten we met elkaar doen. Doe je mee?

Fijne zondag!