Wees geen Strijder want een Strijder strijdt,. Wees een Krijger want een Krijger krijgt!

Deze training vindt zijn oorsprong in de Corona-periode. Een interessante tijd waarin veel zaken op de proef werden gesteld. Er waren mensen instemmend op alle beslis­singen van de toenmalige regering reageerden. Ze vertrouwden op de adviezen en regelgeving rondom mondkapjes, vaccinatie en coronatoegangsbewijs.

Er waren er ook die hiertegen ten strijde trokken. Die alles uit de kast haalden om aan te tonen dat dit alles niet ging om een virus te bestrijden, maar enkel voor controledoeleinden werd ingezet.

Wat een belangrijke ontdekking was, was dat niet alleen de massa handelde maar ook de strijders tegen het beleid handelden vanuit angst. De massa deed mee uit angst voor een virus. De strijders deden dit uit angst hun vrijheid te verliezen.

Het brengt een belangrijke les voor een ieder die wil Resetten naar Balans in Zichzelf. Strijden is zinloos. Strijden maakt dat je je kostbare energie en tijd verspilt. Het gaat uit van het negatieve, het voedt het beest. Het focust op wat je juist niet wilt. In plaats daarvan word je beter een krijger.

Een krijger krijgt wat hij/zij wil. Een krijger focust op het positieve, het doel waar hij/zij voorgaat. Conclusie: 'Wees geen Strijder, want een Strijder stijdt. Wees een krijger, want een krijger krijgt'.


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤