Wie nu nog alle bullshit gelooft, heeft of krijgt het zwaar.

Als je met me spreekt en me vraagt wat ik ergens van vindt, krijg je ook echt te horen wat ik ervan vind. Er zijn er die daar niet goed tegen kunnen. Ze verwarren de boodschap met de boodschapper, want het haalt ze uit hun comfort-zone.

Ze verbreken de relatie, laten niets of weinig meer van zich horen, zetten een hard lachende emoji onder mijn posts of lezen alles wat ik schrijf en reageren nooit. In gesprek worden ze passief agressief, blijven steken in spiritueel whoo whoo of draaien om de hete brei heen.

Jammer voor hen zelf, want velen hebben juist deze no-bullshitaanpak nodig om te leren wat er werkelijk speelt en hoe ze daar op kunnen anticiperen. Nog steeds zijn er namelijk mensen die denken dat alles weer op z'n pootjes terecht komt, als je maar braaf afwacht, keihard werkt, keurig je belasting betaalt en verder je mond houdt. Die nog steeds geloven en menen dat oude systemen van politiek en macht het allemaal wel goed voor ze zullen regelen.

Forget it. Zij die nu nog steeds niet zien dat een agenda van controle en regulering wordt doorgedrukt, hebben of krijgen het zwaar.

Ze laten zich afleiden door de berichtgeving van de MSM over politiek, natuur, weer, woke, BLM, LHBTIQ+, asielzoekers, Oekraïne et cetera. En ook door zichzelf. Sommige geloven in helers, coaches, verlichte meesters en goeroes. Anderen verschuilen zich juist achter het helpen van anderen en komen zo nooit vanuit authenticiteit en puurheid.

Feit: Een naar virus, pandemie, klimaat, stikstof, energie, economie, inflatie worden gebruikt om een agenda van regulering door te drukken. Ons geld, bezit, geloof, trots, cultuur te vernietigen en te vervangen door de onder controle gebrachte mens.

Tijdens de Corona-periode heeft dit beest zijn tanden laten zien. Daar moeten we samen iets aan doen, door ons ten eerste helemaal niets meer aan te trekken van zij die ons willen knechten. Dat is lastig en wordt nog lastiger omdat zij die de macht deze koste wat koste willen behouden. Er zullen dus steeds zwaardere pogingen worden gedaan voor controle en regulering.

Het eerste dat je moet (ja, moet als je echt iets wilt :D) is diep naar binnen keren, de trauma's in jezelf oplossen en dan zuiver en oprecht de wereld in stappen. Daar vervolgens dat wat jij vanuit de zuivere intentie te brengen hebt, delen. Voor mij betekent het zoveel mogelijk mensen laten inzien hoe het werkelijk zit, te beginnen met wie ze zelf zijn en vervolgens helpen wapenen door Fulltime te blijven Genieten en te gaan voor een Nieuwe mooiere Wereld.

Dat heeft niets met bullshit te maken, maar het 100% vertrouwen dat het goed is en komt en daar continue mee verbonden te blijven.


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤