Wij winnen!

Hitte, watertekort, alles veel te duur, noodtoestand om apenpokken in de VS. Ze verliezen grip en gaan dus steeds harder pushen.

Ga even mee naar begin 2020 als je wilt. We leefden in relatief rustige tijden. Tuurlijk was er ook van alles aan de hand, maar het tastte in ieder geval onze comfort-zone niet aan.

Toen kwam Corona en alles veranderde. Mensen werden bang. Bang voor ziekte, bang voor de dood en niet snel daarna een stroming die bang was de vrijheid te verliezen. Beide zeer begrijpelijk. De eerste varianten van Covid19 waren naar en de maatregelen niet mals.

Toch gebeurde er iets opmerkelijks dat je ook met terugwerkende kracht goed kunt zien en volgen. De overheid nam het heft in handen zoals nooit tevoren. Lockdowns, mondkapjes, avondklok, testen, vaccinatie, QR-code voor entree en reizen. Bedrijven werden door eerder niet denkbare miljarden gecompenseerd. Geld speelde ineens geen enkele rol.

Dat bevreemdde mij. Tuurlijk het was crisis, maar zat daar niet meer achter? Lang en diep hoefde je daarvoor niet te graven. Alle macht zou en moest naar regeringen en supranationale organisaties. Het bleek al snel dat overheden, privé-politieke organisaties. Big Tech, Big Pharma en puissant rijke "weldoeners" deze crisis wilden gebruiken voor eigen voordeel.

Door klokkenluiders kwamen WEF, Great Reset, Building Back Better tevoorschijn. WHO en EU kwamen in een heel ander daglicht. Veel politici, wetenschappers, rechters et cetera bleken gelieerd aan de WEF-ideologie.

Waar bijna iedereen het toen nog als complotten beschouwde, was mij als snel duidelijk dat dit echt is. Dat was vreemd om te zien. Waar je voor 2020 het idee had, dat deze mensen vanuit integere ambitie zoveel tijd van hun leven spendeerden aan de goede zaak, bleek dat ze ineens een andere, dubbele agenda hadden.

Een agenda van controle, knechten van burgers, van een overall systeem de wereld naar hun hand te zetten. Hier op LinkedIn ontstond een ware stormvloed van bijdrages van zij die ook zagen dat grondrechten met voeten werden getreden; dit geen zuivere koffie was.

Met Covid19 hebben machthebbers zich bloot gegeven en hun ware agenda laten zien. Ze hebben de ware toedracht van hun handelen geëxposeerd en daar is geen weg terug van.

En dat betekent heel eenvoudig dat mensen het vertrouwen in de politiek en machtige organisaties kwijt raken. Het door hun verdiende (belasting)geld niet meer over hebben voor zij die een andere heer dienen dan ze prediken.

Met alle strapatsen verliezen overheden, NGO's en ook MSM steeds meer het vertrouwen van de burger en daarmee hun grip. Ze weten daarbij dat we als samenleving wakker worden, dus moet alles nog sneller worden doorgedrukt. En daardoor worden we nog sneller wakker. 

En dat is fantastisch! Want we gaan een nieuwe tijd tegemoet die niet vraagt om meer heerschappij maar om gezamenlijk overeengekomen doelen en gelijkwaardige samenwerking.

Wij winnen!

Fijne dag!