Wil je een Nieuwe Wereld? Kijk naar de goegemeente en doe dat niet!

We leven in een tijd waarin het Nieuwe er al lang is, en het oude met veel lawaai afscheid neemt. Het oude systeem van macht, controle, regulering door absurde ideologieën en supranationale organisaties en NGO's die er uiteindelijk alleen voor zichzelf zijn gaat verdwijnen.

Je kunt je er nog druk om maken, er wakker van liggen, de strijd aangaan, je gelijk willen halen; uiteindelijk brengt het je niets. Je kunt immers een verandering niet laten plaatsvinden daar waar het probleem is ontstaan.

Vele malen beter en sneller gaat dat in een wereld die je zelf samen met andere pioniers helpt op te zetten. Het pionieren naar een Nieuwe Wereld is echt geweldig! Je verliest geen energie meer, maar krijgt het juist.

Dus de keuze is aan jou. Blijf je je druk maken over hoe erg het allemaal is, hoe zeer je eigenlijk wel gelijk hebt en had al die tijd. Blijf je volharden in de drogreden dat je anderen aan het wakker maken bent en daarom al die bagger plaatst. Blijf je geloven dat het allemaal wel weer goed zal komen als je maar blijft vertrouwen op de politiek en de lakeien van de werkelijke macht.

Stop ermee joh! Gaat nooit gebeuren. Jij verdient beter! Deze trainingen kunnen je daarmee verder helpen.


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤