Wordt 2024 een duister jaar? Dat ligt helemaal aan jezelf!

De voorspellingen voor de aarde in 2024 zijn niet florissant. Er is van alles gaande. Oorlogen, klimaatverandering en zij die zich er erg druk om maken, supranationale organisaties die alle macht naar zich toe willen halen, de nasleep van de Covid-farce, migratie met alle problematiek van dien, inflatie, schaarste et cetera.

En dan heb ik het nog niet eens over alle persoonlijke ellende als ziekte, stress, burn-out, het verlies van dierbaren, scheiding en meer van dat soort zaken. Het leven is niet altijd gemakkelijk.

Ook niet als lichtwerkers, coaches, healers, retraite-specialisten je wijs willen maken dat het dat wel is. Ook niet als je gelooft dat Jezus ooit terug komt. Laat me je uit de droom helpen; die komt niet. En enkel licht op aarde ook niet.

De aarde is niet bedoeld als walhalla. Het is en blijft duister én licht, met jouw Vrije Wil om te kiezen. De aarde en het leven zijn bedoeld om erachter te komen wat je niet bent en van daaruit wat je wél bent. Jíj bent een onsterfelijk wezen met een ruimtepak als omhulsel.

Daar waar je vandaan komt en naar terug gaat is alles zoals het moet zijn. Jij hebt er zelf voor gekozen nu op dit moment en deze plaats te incarneren in 3D. Daar kun je niemand anders de verantwoordelijkheid voor geven. Ook niet zij waarvan je denkt dat ze jou iets aan hebben gedaan. Ze hebben enkel hun rol gespeeld in het toneelstuk dat je zelf hebt geregisseerd.

Dit alles betekent dat ook in 2024 er maar één weg is die leidt naar geluk en dat is de weg naar binnen. Diep, diep in jezelf ligt de heilige graal. Daar waar je ervaart dat je veel meer bent dan vlees, water, bloed en beenderen. Daar vind je waar je naar op zoek bent.

Ook dat is niet gemakkelijk. Het leidt je voorbij aan de paden van angst, schuld, schaamte die je zult moeten doorgronden voordat je een glimp gaat opvangen van het leven zelf. Daar waar we niet afgescheiden zijn, maar allen één.

Ik gun iedereen dat te mogen ervaren. En dus te mogen inzien dat 2024 wellicht vanuit aards besef een lastig jaar gaat worden. Dat zal ik nooit bagatelliseren. Er is wat is. En dat is aanwezig en echt. Tegelijkertijd is het net als alles een illusie als je het eenmaal doorziet.

Ga eens op onderzoek. Maak tijd vrij voor jezelf. Ga gewoon eens rustig zitten en betracht het leven in plaats van rusteloos te zoeken naar wegen en oplossingen in het aardse bereik. De oplossing ligt altíjd direct voor je en in je. Het is er al. Als je je er maar van bewust bent. Kies voor bewust zijn. 

Wordt 2024 een duister jaar? Dat ligt helemaal aan jezelf! 


➤Afspraak maken voor 1:1 Coachingsessie ➤