Fulltime Levensgenieter & Nieuwe Wereld Pionier
Profielfotojpg
Fulltime van het Leven Genieten kun je alleen zelf bepalen en dus ook creëren. Voor mij was het alleen doen wat mijn hart me ingeeft, in flow werken en zijn, werk en privé in balans brengen en vooral genieten van alles wat het leven in petto heeft. 

Vanaf het begin van mijn carrière heb ik enkel en alleen mijn twee passies gevolgd: lesgeven en gitaar. Vanaf mijn 17e jaar gaf ik al gitaarles. Daarna afgestudeerd op onderwijs met specialisatie muziek en examen gitaar. Vervolgens 20 jaar werkzaam geweest in het regulier onderwijs o.a. als muziekdocent, docent, manager, directeur en interim-directeur. In die functie zag ik vele leerlingen, docenten en directieleden naar hetgeen zij als succes ervaren groeien. Het was mooi hiervan deel te mogen uitmaken.

Van 2008 tot 2018 dit alles gecombineerd in mijn eigen bedrijf. Ook hier lag de focus steeds op het behalen van individueel succes vanuit een positieve mindset en attitude. In al die tijd besteedde ik zelf al zeer veel tijd aan zelfontplooiing en studie. Voor mij kwam alles bij elkaar toen ik de quantummethode ontdekte. Het summum van zelfrealisatie.

Uiteindelijk heb ik dit nu, met een bak ervaring en kennis gecombineerd tot een leven als Pionier, waarbij ik non-profit train, coach, inspireer en motiveer naar geluk en succes, balans in en op weg naar een Nieuwe Wereld en altijd op basis van Fulltime van het Leven Genieten. 

Met ingang van 2024 presenteer ik als Nieuwe Wereld Pionier podcasts voor Jouw Bewuste Keus. De manier waarop we leven en met elkaar omgaan verandert. Oude systemen voldoen steeds minder cq niet meer. Vrijheid, Liefde, Bewustwording vanuit Verbinding nemen een steeds grotere plek in in het leven van mensen en worden een Bewuste Keus. Als Podcast Host interview ik zij die vanaf het eerste uur hier op haar/zijn unieke manier en altijd vanuit verbinding, vorm en richting aan geven.


Nieuwe Wereld Pionier Coaching

Coaching voor Nieuwe Wereld Pioniers die als ZZP'er buiten de gebaande paden
om een bedrijf willen starten of met meer succes willen ondernemen. 


Het Licht is Aán

Ze kunnen niet ontkomen, want er wordt te fel op ze geschenen. Ze moeten verantwoordelijkheid nemen en met zichzelf aan de slag om lessen te leren.

Lees meer
Onthechting of zinloos martelaarschap

Bij welke categorie jij hoort is niet aan mij, want kun je alleen zelf bepalen. Herken je jezelf, sta dan open voor de uitgereikte hand waarvoor je zelf hebt uitgenodigd, omdat je onbewuste diep helder weet hoe zeer je die nodig hebt.

Lees meer
Waarom kies jij voor (on)zichtbaarheid?

Kijk eens goed naar wat je de afgelopen tijd hebt geplaatst op sociale media. Vanuit welke intentie deed je dat wel of niet? Was die intentie zuiver of gebaseerd op angst? Duik diep naar binnen en kijk eens goed in de spiegel.

Lees meer
Krijgkunst

Dat is de kunst om te Krijgen zonder te strijden. Dat is je Leven zo inrichten dat je altijd en overal datgene manifesteert zonder moeite te doen. En het kan!

Lees meer
Bijzonder vs Mainstream - Help elkaar!

In mijn nieuwe bedrijf train ik per 1 september bijzondere mensen waaronder Nieuwe Wereld Pioniers goed geld te verdienen, zonder hun eigenheid te verliezen en naast hun schoenen te gaan lopen, waardoor ze mainstream mensen kunnen helpen of laten genieten

Lees meer
Het Oude achterlaten. Het Nieuwe manifesteren.

Laat anderen je niet tegenhouden. Als voor jou vaststaat dat je de Nieuwe Wereld mede vormt wilt geven, doe het dan gewoon. Oude deuren gaan dicht, Nieuwe weer open. Jij leeft jouw leven, niet dat van, of voor de ander.

Lees meer
Wat wil je dan wel?

Als je je focus verlegt en iedere keer terugbrengt naar wat je wél wilt is er een veel grotere kans dat je dat ook gaat manifesteren in je leven.

Lees meer

Privacy-Statement
(c) André Winkelhorst 2024