Fulltime Levensgenieter & Nieuwe Wereld Pionier
Profielfotojpg
Fulltime van het leven genieten kun je alleen zelf bepalen en dus ook creëren. Voor mij was het alleen doen wat mijn hart me ingeeft, in flow werken en zijn, werk en privé in balans brengen en vooral genieten van alles wat het leven in petto heeft. 

Vanaf het begin van mijn carrière heb ik enkel en alleen mijn twee passies gevolgd: lesgeven en gitaar. Vanaf mijn 17e jaar gaf ik al gitaarles. Daarna afgestudeerd op onderwijs met specialisatie muziek en examen gitaar. Vervolgens 20 jaar werkzaam geweest in het regulier onderwijs o.a. als muziekdocent, docent, manager, directeur en interim-directeur. In die functie zag ik vele leerlingen, docenten en directieleden naar hetgeen zij als succes ervaren groeien. Het was mooi hiervan deel te mogen uitmaken.

Van 2008 tot 2018 dit alles gecombineerd in mijn eigen bedrijf. Ook hier lag de focus steeds op het behalen van individueel succes vanuit een positieve mindset en attitude. In al die tijd besteedde ik zelf al zeer veel tijd aan zelfontplooiing en studie. Voor mij kwam alles bij elkaar toen ik de quantummethode ontdekte. Het summum van zelfrealisatie.

Uiteindelijk heb ik dit nu, met een bak ervaring en kennis gecombineerd tot een leven als Pionier, waarbij ik ZZP'ers train, coach, inspireer en motiveer naar geluk en succes, balans in en op weg naar een Nieuwe Wereld en altijd op basis van Fulltime van het Leven Genieten. 


Nieuwe Wereld Pionier Coaching

Coaching voor Nieuwe Wereld Pioniers die als ZZP'er buiten de gebaande paden
om een bedrijf willen starten of met meer succes willen ondernemen. 


Privacy-Statement
(c) André Winkelhorst 2023