Podcasts Inspirerende Vrouwen en Mannen 

Geïnspireerd door vele vrouwen en tevens door vele mannen, maak ik podcasts. Doel is een open gesprek over zakelijke dan wel persoonlijke ontwikkeling. Wat heb jij de wereld, je klanten te bieden en/of te zeggen? Ik ben nieuwsgierig naar de drijfveren, eventuele weerstand, de rol die jijzelf en de wereld om je heen heeft gespeeld en natuurlijk ook naar jouw aanbod!


Thema's:

 • Wie ben je en wat doe je? Waarover wil je het hebben? Dat kan zowel zakelijk als persoonlijk zijn. Jij bepaalt wat je wilt vertellen en wat niet.
 • Kernthema is inspiratie. Wat heb je de wereld, je klanten te bieden? In hoeverre ben jij geïnspireerd dóór en inspirerend vóór anderen?
 • Ben je geholpen dan wel gedwarsboomd in/door je omgeving? Hoe heeft je dat gebracht waar je nu bent?
 • Ander kernthema is zelfactualisatie. Wat heb je gedaan of juist niet gedaan om te zijn wie en wat je nu bent? 
 • Hoe kijk je naar de ontwikkelingen in de wereld? Wat moeten we handhaven en wat kan er anders en beter volgens jou?
 • Heb je tips voor een volgende podcast?
Locatie: Online via Zoom

Toon: Zelfverzekerd, af en toe misschien wat opstandig, nog ietwat rebels , en uiteraard altijd luisterend, empathisch en respectvol

Broadcast: Jij ontvangt altijd en als eerste de gehele opname. Delen die je liever niet online wilt, worden gewist. Ben je in het geheel niet tevreden wordt er niets uitgezonden. Kortom: Jij beslist. Pas na toestemming zal de podcast op diverse platforms Spotify, sociale mediakanalen worden geplaatst. De podcast is na publicatie op deze plekken te vinden:
 • Anchor-app (https://anchor.fm/fullltimelevensgenieter)
 • Spotify (https://open.spotify.com/show/2MAY4b30d9rkxdePfs1fRg)
 • Op Spotify is deze ook te downloaden en dus ook offline te beluisteren. 
  Overigens werkt deze download vanwege een DRM-beveiliging dan weer alleen op en binnen Spotify.
  ('De nummers die je bij Spotify downloadt kan je alleen afspelen op het apparaat waarmee je ze downloadt)
  Ze worden gecodeerd opgeslagen op je telefoon/tablet etc, en zijn niet te gebruiken om ergens anders op af te spelen.')
 • Geëmbed op mijn website www.andrewinkelhorst.nl/podcast
 • Eventueel gedeeld op sociale media en geëmbed op andere websites (bijvoorbeeld die van jezelf)
 • Eén door jezelf aangeleverde foto kan worden geplaatst 'in' de aflevering. Deze wordt geüpload naar Anchor en is van daaruit ook op andere platforms te zien. Eén of meerdere door jezelf aangeleverde foto's kunnen worden geplaatst op www.andrewinkelhorst.nl/podcast en worden daarvoor geüpload naar website-host Webklik
 • NB De eerste twee afleveringen waren ook te vinden op Soundcloud. Dit bleek een minder goed platform vanwege de maximale upload capaciteit van 180 minuten (3 podcasts) en de permissies. 
Belangrijk: Ook na publicatie beslis jij wat er gebeurt met de opname. Wanneer je deze liever verwijderd wilt, geef het dan gerust aan. Ik zal dan mijn best doen deze overal te deleten.  Illegaal kopieergedrag, converteren van stream naar mp3, opnemen via screenrecorder, gedownloade afleveringen die (misschien) toch nog kunnen worden afgespeeld, scraping van de podcast door andere aanbieders et cetera daargelaten.


✍Heb jij ook een inspirerend verhaal? Geef je jezelf dan op via de blauwe knop hieronder! 

Privacy-Statement

Persoonsgegevens
Fulltime Levensgenieter verzamelt, bewaart en verwerkt geen persoonsgegevens.

Rechten op fotomateriaal
De foto's die eventueel worden gebruikt voor plaatsing in de aflevering door te uploaden naar Anchor cq worden gebruikt voor plaatsing op deze website door te uploaden naar Webklik, worden aangeleverd door de geïnterviewde. Er wordt vanuit gegaan dat er geen auteursrecht door 'third right parties') zit op deze foto's. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de geïnterviewde.

WhatsApp/Gmail/Zimbra
Voor contact wordt gebruikt gemaakt van WhatsApp. Het telefoonnummer wordt daarbij nergens opgeslagen. Gmail en Zimbra Webklik vullen dit aan. Van beide wordt de slechts de webmail gebruikt. De mail wordt niet gedownload. Mailadressen worden uit mijn accounts verwijderd. Privacy valt onder de respectievelijke statements van WhatsApp, Gmail en Zimbra Webklik. Mailadressen worden verwijderd.

Zoom / Audio Video
Wanneer de podcast wordt opgenomen via Zoom wordt alleen de audio-opname gebruikt. Het origineel wordt geëdit en het definitieve audiobestand toegezonden. Originele audio, video en foto's worden bewaard op mijn laptop in de map Podcast met voor iedere geïnterviewde een eigen map. Deze map wordt in zijn geheel geback-upt naar een externe harde schijf.

Opname via Iphone
De opname via Iphone wordt eerst gekopieerd naar de laptop en daar verder verwekt. De opname zelf wordt daarna van de Iphone verwijderd.

Calendly
Afspraken worden gemaakt via de online planner Calendly. Alle deelnemers zijn bij aanmelding akkoord gegaan met het verwerken van hun persoonsgegevens door Calendly en kunnen altijd zelf een verzoek tot verwijdering van gegevens indienen.

Het via Calendly toegestuurde mailadres wordt enkel gebruikt voor het transfereren van het audiobestand, het versturen van de uitnodiging voor de Zoom-sessie en het versturen en vragen om aanvullende informatie.

Ook kunnen -om de persoonsgegevens van deelnemers te beschermen-
net voor aanvang de geplande afspraken uit de planner gehaald worden. Iedere deelnemer kan dit zelf doen.

Navraag bij Calendly leert dat deze en andere verwijderde afspraken dan toch nog bij 'Canceled Events' blijven staan. Om alle persoonsgegevens uit de database te verwijderen is er de mogelijkheid alle data van gepasseerde afspraken binnen een bepaalde periode te laten verwijderen. Hiertoe wordt regelmatig een verzoek bij Calendly ingediend. Na 7 dagen wordt daarmee alle aangeleverde data verwijderd. Dat ziet er zo uit: Calendlyjpg
De aangeleverde gegevens vallen na bevestiging van de afspraak onder het privacy-reglement van Calendly.

We Transfer
Na de opname wordt het originele bestand eerst via We Transfer naar jou gemaild voor de genoemde controle. Na downloaden of na 7 dagen worden de transfers verwijderd. We Transfer zegt daarover: 'When sending transfers through the free service (at https://wetransfer.com) they are available for 7 days. After which they expire and are removed from our servers. We don't keep a hidden stash of transfers so once they are deleted, it is no longer possible to download them. ' Navraag bij de helpdesk leert nog: 'Once a transfer expires or its owner deletes it, the files are deleted the same day.' Mailadressen worden na gebruik handmatig uit mijn account verwijderd. De transfers, alle andere verzonden informatie en je mailadres vallen na uploaden onder het privacy-reglement van WeTransfer. (https://wetransfer.com/legal/privacy)

Webklik
De na overleg aangeleverde foto's worden geüpload naar de website-host webklik en vallen vanaf dat moment onder het privacy-reglement van Webklik.

Anchor/Spotify
De na overleg aangeleverde foto's worden geüpload naar de podcast-host Anchor en van daaruit ook automatisch naar Spotify en vallen vanaf dat moment onder het privacy-reglement van Anchor/Spotify.

RSS-Feed
Via de RSS-feed kan de podcast ook in andere kanalen opduiken. De RSS-link wordt na publicatie van de eerste aflevering automatisch aangemaakt door Anchor, was alleen voor mij zichtbaar en te vinden op het dashboard van de podcast. De proef op de som nemend was de link geplakt in de mail en dan is alleen de link te zien. Geplakt in de browserbalk komt een bronpagina te voorschijn. Dat betekent dat de link actief in een andere podcast-aanbieder dan Spotify moet worden geplakt, voordat deze wordt gedistribueerd en gepubliceerd.

Apple en Google Podcast
Het idee was de podcast zowel in Apple en Google podcast te integreren, maar dat bleek geen succes. Uit Google-podcast is de gehele show verwijderd. Deze werd namelijk niet opgepikt door Google. Op Apple was de podcast via de Anchor RSS-feed 10/5/22, 11/5/22 en tijdelijk op 12/5 te beluisteren. Deze oude feed is uit Apple verwijderd en de show ook op Archive gezet. De podcast is daardoor niet meer op Apple te beluisteren, de beschrijvingen en audio verwijderd van de Apple Servers. Wat rest is een link met daarin de naam van de geïnterviewde. Deze is alleen zichtbaar voor mij als ik inlog. De afleveringen zijn per 13/5 opnieuw geüpload naar Anchor en Spotify. De betreffende podcasters zijn hierover via mail op de hoogte gebracht.

NB Omdat een RSS-feed automatisch wordt aangemaakt na publicatie van een eerste aflevering kan een (oude) RSS-feed toch zonder medeweten worden gescrapet om inhoud te verzamelen. Zodra een podcast op grote platforms zijn gepubliceerd, halen de andere platforms meestal informatie uit die vermelding om een ​​vermelding in hun app te maken. Anders dan via mail te verzoeken de podcast te verwijderen is het niet mogelijk deze daar te verwijderen. Er kan ook ergens een bug zitten of een andere oorzaak zijn waardoor -zelfs nadat de podcast is verwijderd zoals eerder bij Apple Podcasts- de vermelding onbedoeld actief kan blijven en de podcast toch kan worden beluisterd. Er ook informatie die werd gedeeld samen met de podcast kan achterblijven en worden opgeslagen, bijvoorbeeld door Apple. Hiervoor kan helaas geen verantwoordelijkheid worden genomen.

Voor wat betreft Apple Podcast heeft Anchor op 21-09-2022 uitgezocht dat de podcast daar niet te lokaliseren is. Zij gaan ervanuit dat wanneer 'Apple Podcast' toch voorkomt in hun gepubliceerde publiekscore het enkel betekent dat de podcast op Safari/IOS op een Apple-apparaat is beluisterd. Maar dus niet daadwerkelijk op Apple Podcasts is gepubliceerd.

Google Reviews / Elfsight
Geïnterviewden kan worden verzocht een beoordeling te geven en/of review te schrijven via Google Maps. Deze valt onder het privacy-reglement van Google. Via Elfsight worden de reviews geëmbed op de website van fulltimelevensgenieter. De geïnterviewde blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de review en kan deze ten allen tijde aanpassen of weer verwijderen.


Privacy-Statement
(c) André Winkelhorst 2022
User-agent: ia_archiver Disallow: /