Podcasts Inspirerende Vrouwen en Mannen 

Geïnspireerd door vele vrouwen en tevens door vele mannen, maak ik podcasts. Doel is een open gesprek over zakelijke dan wel persoonlijke ontwikkeling. Wat heb jij de wereld, je klanten te bieden en/of te zeggen? Ik ben nieuwsgierig naar de drijfveren, eventuele weerstand, de rol die jijzelf en de wereld om je heen heeft gespeeld en natuurlijk ook naar jouw aanbod!


Thema's:

 • Wie ben je en wat doe je? Waarover wil je het hebben? Dat kan zowel zakelijk als persoonlijk zijn. Jij bepaalt wat je wilt vertellen en wat niet.
 • Kernthema is inspiratie. Wat heb je de wereld, je klanten te bieden? In hoeverre ben jij geïnspireerd dóór en inspirerend vóór anderen?
 • Ben je geholpen dan wel gedwarsboomd in/door je omgeving? Hoe heeft je dat gebracht waar je nu bent?
 • Ander kernthema is zelfactualisatie. Wat heb je gedaan of juist niet gedaan om te zijn wie en wat je nu bent? 
 • Hoe kijk je naar de ontwikkelingen in de wereld? Wat moeten we handhaven en wat kan er anders en beter volgens jou?
 • Heb je tips voor een volgende podcast?
Locatie: Online via Zoom

Toon: Zelfverzekerd, af en toe misschien wat opstandig, nog ietwat rebels , en uiteraard altijd luisterend, empathisch en respectvol

Broadcast: Jij ontvangt altijd en als eerste de gehele opname. Delen die je liever niet online wilt, worden gewist. ben je in het geheel niet tevreden wordt er niets uitgezonden. Kortom: Jij beslist. Pas na toestemming zal de podcast op diverse platforms Spotify, sociale mediakanalen worden geplaatst. De podcast is na publicatie op deze plekken te vinden:
 • Anchor-app (https://anchor.fm/fullltimelevensgenieter)
 • Spotify (https://open.spotify.com/show/2MAY4b30d9rkxdePfs1fRg)
 • Op Spotify is deze ook te downloaden en dus ook offline te beluisteren. 
  Overigens werkt deze download vanwege een DRM-beveiliging dan weer alleen op en binnen Spotify.
  ('De nummers die je bij Spotify downloadt kan je alleen afspelen op het apparaat waarmee je ze downloadt)
  Ze worden gecodeerd opgeslagen op je telefoon/tablet etc, en zijn niet te gebruiken om ergens anders op af te spelen.')
 • Geëmbed op mijn website www.andrewinkelhorst.nl/podcast
 • Eventueel gedeeld op sociale media en geëmbed op andere websites (bijvoorbeeld die van jezelf)
 • Eén door jezelf aangeleverde foto kan worden geplaatst 'in' de aflevering. Deze wordt geüpload naar Anchor en is van daaruit ook op andere platforms te zien. Eén of meerdere door jezelf aangeleverde foto's kunnen worden geplaatst op www.andrewinkelhorst.nl/podcast en worden daarvoor geüpload naar website-host Webklik
 • NB De eerste twee afleveringen waren ook te vinden op Soundcloud. Dit bleek een minder goed platform vanwege de maximale upload capaciteit van 180 minuten (3 podcasts) en de permissies. 
Belangrijk: Ook na publicatie beslis jij wat er gebeurt met de opname. Wanneer je deze liever verwijderd wilt, geef het dan gerust aan. Ik zal dan mijn best doen deze overal te deleten.  Illegaal kopieergedrag, converteren van stream naar mp3, opnemen via screenrecorder, gedownloade afleveringen die (misschien) toch nog kunnen worden afgespeeld, scraping van de podcast door andere aanbieders et cetera daargelaten.

Originelen: Alle originele audio, video en foto's bewaar ik op mijn laptop in de map Podcast met voor iedere geïnterviewde een eigen map met naam. Deze map wordt in zijn geheel geback-upt naar een externe harde schijf.

✍Heb jij ook een inspirerend verhaal? Geef je jezelf dan op via de blauwe knop hieronder! 


Privacy - Persoonsgegevens

Persoonsgegevens
André Winkelhorst verzamelt, bewaart en verwerkt geen persoonsgegevens. Het via Calendly toegestuurde mailadres wordt enkel gebruikt voor het transfereren van het audiobestand, het versturen van en vragen om aanvullende informatie.  

Rechten op fotomateriaal
De foto's die eventueel worden gebruikt voor plaatsing in de aflevering door te uploaden naar Anchor cq worden gebruikt voor plaatsing op deze website door te uploaden naar Webklik, worden aangeleverd door de geïnterviewde. Er wordt vanuit gegaan dat er geen auteursrecht door 'third right parties') zit op deze foto's. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt niet bij André Winkelhorst maar bij de geïnterviewde.

Zoom
Wanneer de podcast wordt opgenomen via Zoom wordt alleen de audio-opname gebruikt. Het origineel wordt geëdit en het definitieve audiobestand toegezonden. De originele video en audiobestanden blijven enkel en alleen op mijn laptop staan. De definitieve audiobestanden worden tevens gebackupt naar een externe harde schijf, zodat bij een crash van de laptop deze bewaard blijven. 

Opname via Iphone
De opname via Iphone wordt eerst gekopieerd naar de laptop en daar verder verwekt. De opname zelf wordt daarna van de Iphone verwijderd.

Calendly
Afspraken worden gemaakt via de online planner Calendly. Alle deelnemers zijn bij aanmelding akkoord gegaan met het verwerken van hun persoonsgegevens door Calendly en kunnen altijd zelf een verzoek tot verwijdering van gegevens indienen. 

Ook worden om de persoonsgegevens van deelnemers te beschermen,
 net voor aanvang de geplande afspraken uit de planner gehaald. Iedere deelnemer kan dit zelf doen.

Navraag bij Calendly leert dat deze verwijderde afspraken dan toch nog bij 'Canceled Events' blijven staan. Om alle persoonsgegevens uit de database te verwijderen is er de mogelijkheid alle data van gepasseerde afspraken binnen een bepaalde periode te laten verwijderen. Hiertoe wordt regelmatig een verzoek bij Calendly ingediend. Na 7 dagen wordt daarmee alle aangeleverde data verwijderd. Dat ziet er zo uit: Calendlyjpg
De aangeleverde gegevens vallen na bevestiging van de afspraak onder het privacy-reglement van Calendly.

WeTransfer
Na de opname wordt het originele bestand eerst naar jou gemaild voor de genoemde controle. Na downloaden of na 7 dagen worden de transfers verwijderd. We Transfer zegt daarover: 'When sending transfers through the free service (at https://wetransfer.com) they are available for 7 days. After which they expire and are removed from our servers. We don't keep a hidden stash of transfers so once they are deleted, it is no longer possible to download them. ' Navraag bij de helpdesk leert nog: 'Once a transfer expires or its owner deletes it, the files are deleted the same day.' De transfers vallen na uploaden onder het privacy-reglement van WeTransfer.

Webklik
De na overleg aangeleverde foto's worden geüpload naar de website-host webklik en vallen vanaf dat moment onder het privacy-reglement van Webklik.


Anchor
De na overleg aangeleverde foto's worden geüpload naar de podcast-host Anchor en vallen vanaf dat moment onder het privacy-reglement van Anchor.

RSS-Feed
Via de RSS-feed kon de podcast ook in andere kanalen opduiken. De RSS-link was na publicatie van de eerste aflevering automatisch aangemaakt door Anchor, was alleen voor mij zichtbaar en te vinden op het dashboard van de podcast. De proef op de som nemend was de link geplakt in de mail en dan is alleen de link te zien. Geplakt in de browserbalk komt een bronpagina te voorschijn.  Dat betekent dat de link actief in een andere podcast-aanbieder dan Spotify moet worden geplakt, voordat deze wordt gedistribueerd en gepubliceerd. Met ingang van 13/5/22 is er geen RSS-feed meer verbonden aan deze podcast.

Apple en Google Podcast 
Het idee was deze zowel in Apple en Google podcast te integreren, maar dat bleek geen succes. Op Apple was de podcast via RSS-feed 10/5/22, 11/5/22 en tijdelijk op 12/5 te beluisteren. De feed is uit Apple verwijderd en de show ook tijdelijk op Archive gezet. Uiteindelijk geeft Apple Podcast Manager aan: ' 
Removed by Creator - You removed your show from Apple Podcasts.' Via de Free RSS-feed is deze zoals gezegd mogelijk nog steeds te beluisteren. Uit Google-podcast is de gehele show verwijderd. Deze werd namelijk niet opgepikt door Google.


(c) André Winkelhorst - 2022